Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liszaj.

Jest tu jakaś fryzjerka albo dziewczyna która obeznana jest w farbowaniu włosów

Polecane posty

Chodzi o to ze mam blond włosy i chciałam sobie szamponetką przefarbować włosy na ciemny brąz i pytanie brzmi: czy na pewno przy moim wyjściowym kolorze wyjdzie ciemny brąz i jak to się ma przy późniejszym zmywaniu,czy aby po całkowitym zmyciu będę miała swój kolor w 100proc taki jak przed czy taki szapon po tych 24 umyciach na pewno się spłukuje i nie zostawi mi jakiegoś niezidentyfikowanego odcienia na włosach? ;) dziękuję za odpowiedzi

Gość hihh
ale ten blond to masz naturalny czy rozjaśniany??? uważaj bo mogą ci wyjść rude lub zielone na rozjaśnianych - zależy jaka firma i jak wchodzi w reakcje

hihh hej:)mam końcówki rozjaśnione są to pasemka a reszta moje naturalne

Gość hihh
no wlasnie ja bym na twoim miejscu nie ryzykowala i tak rowno ich ci nie pokryje ze wzgledu wlasnie na te rozjasnione koncówki nie mozesz isc do fryzjerki??? napewno zrobi ci to lepiej niektóre rozjaśniacze wchodza wlasnie w reakcje i zebys nie miala wlasnie butelkowej zieleni, bo jak ci wyjdzie rudy to jeszcze jak cie moge , ale chyba zielone to juz porazka

Gość nawias kól nawias
........................................................_ „„„„_ ................................................,,„--*' .........'\ ............................................ („---„_.....,,,,,,/' .......................................„-^" : : : : : :------"/' ..............................„„-^" : : : : : : : : : : '\„„,-" **'^^-„„„-------^*'" : : : : : : : : : : : : : : : : :-" .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : : :„-" :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : „-^ .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : „„-^ :.' : : '\ : : : : : : : ;„„-" :.:.:: :"-„""***/*'' :.': : : : :"-„ : : :"\ .:.:.: : : : :" : : : : \, :.: : : : : : : : : : : : ' : : : : : : :, : : : : : :/ "-„_::::_„-*__„„"

Gość hihh
chciałbyś mieć takiego co?? żenua - dzieci dobranocka sie już skończyła wiec pora spać

hmmm...wiesz co to moze sobie odpuszcze...a widziałam takie szamponetki w kolorze jasny blond (ja mam średni blond) moze lepiej nie kombinować z bronzem a blizej naturalnego?

Gość hihh
ale i tak i tak to co masz jasniejsze koncówki wyjdzie ci inaczej niż twoje naturalne - wez to pod uwage

Ok dziękuję Ci za pomoc :) spróbuje z tym jasnem blondem,nawet niech te końcówki będą jaśniejsze :) lepsze takie niż zielone ;)

thegreatkate Dzięki za filmik. Akurat instrukcję farbowania znam na szczęście ;)

thegreatkate masz bardzo ciekawy blog. Poczytam sobie później o czym tam jeszcze ciekawym piszesz ;)