Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 agacka

Ch艂opak i nowy "kolega"

Polecane posty

Go艣膰 agacka

ech, ju偶 sama nie wiem, musz臋 pewnie po dupie oberwa膰... ot贸偶, jestem z ch艂opakiem od ponad 2 lat, przez ostatnie p贸艂 roku by艂o naprawd臋 przykro, k艂贸cili艣my si臋, on twierdzi艂, 偶e nie chce mnie wi臋cej widzie膰 itd. po 3 miesi膮cach po tym jak traktowa艂 mnie na zmian臋 jak najukocha艅sz膮 osob臋, a potem jak szmat臋, uzna艂am, 偶e nie ma co za nim p艂aka膰 i, 偶e je艣li b臋dzie kiedy艣 chcia艂 by膰 ze mn膮 to si臋 zmieni. Wzi臋艂am si臋 za siebie, przesta艂am p艂aka膰, a kiedy艣 po piwie wesz艂am na czata, pozna艂am ch艂opaka, z kt贸rym pisali艣my na gadu, jakie艣 pierdo艂y. W mi臋dzyczasie m贸j ch艂opak przychodzi艂-odchodzi艂, robi艂 mi sieczk臋 w g艂owie, bo przez tydzie艅 mnie kocha艂, przez drugi nienawidzi艂... I kt贸rego艣 razu spotka艂am si臋 z tym kolesiem z neta, po prostu poszli艣my na piwo, ja chcia艂am z kim艣 normalnie pogada膰, a niestety moje kole偶anki powyje偶d偶a艂y, maj膮 swoje 偶ycia itd. Chodzi o to, 偶e ten z neta to dla mnie taki kolega, w艂a艣nie na spotkanie raz w tygodniu (widzieli艣my si臋 4 razy), przy piwku, cho膰 ja mu m贸wi艂am, 偶e nie chce zwi膮zk贸w, nakre艣li艂am troch臋 sytuacje z moim facetem,widz臋, 偶e mu si臋 podobam i chcia艂by wi臋cej. W mi臋dzyczasie zeszli艣my si臋 z moim facetem, jest lepiej ni偶 by艂o, cho膰 mamy dla siebie ma艂o czasu, bo tymczasowo pracujemy na ca艂kiem inne zmiany itd I tak chcia艂abym si臋 spotka膰 z tym kolesiem z neta, pogada膰 jak z cz艂owiekiem, ale to chyba troch臋 nie fair wobec niego, a ju偶 na pewno wobec mojego ch艂opaka, kt贸ry o nim nie wie (jest strasznie zazdrosny nawet o moich koleg贸w z pracy, kt贸rzy s膮 zar臋czeni). Zreszt膮 sama nie wiem... jaka艣 g艂upia sytuacja, rodem z pami臋tnika nastolatki... jak my艣licie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 licz臋 na koniec 艣wiata
moim zdaniem to nie fair, tak samo w drug膮 stron臋 (facet i kole偶anka, nie jakas tam z pracy tylko od serca) ale teraz si臋 inaczej post臋puje jak zauwa偶y艂am... to bolesne dla drugiej strony, chyba, 偶e oboje s膮 tacy do przodu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agacka
no ten z neta to nie jest m贸j kolega od serca, raczej kto艣 z kim mo偶naby posiedzie膰 i pogada膰, bo pracuj臋 na 1 i 2 zmian臋, m贸j facet na nocki i w ci膮gu tygodnia naprawd臋 nie mam do kogo g臋by otworzy膰, tak zwyczajnie. mam swoje pasje, co ze sob膮 robi膰, ale czasami cz艂owiek chcia艂by mie膰 do kogo buzi臋 otworzy膰, a tu moje kole偶anki dzieciate czy na sta偶ach za miastem... I nie wiem czy s艂usznie mam jakie艣 dylematy, cho膰 pewnie tak :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 licz臋 na koniec 艣wiata
no sama czujesz, ze to nie fair... postaw si臋 w sytuacji swojego ch艂opaka, a potem w sytuacji Twojego kolegi.

Udost臋pnij ten post