Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolipop0108

Co kupić dziecku na roczek- pomocy

Polecane posty

Witajcie! Otóż mam problem ale na szczescie troszkę czasu. Mianowicie w sierpniu przyjeżdża do mnie szwagierka ze swoim synkiem i mam problem co kupić małemu a kupic cos musze poniewaz w dniu w którym przyjadą mały ma swoje pierwsze urodzinki i nie wypada czegos nie dac. Prosze pomozcie mi bo ja nie mam kompletnie pomysłu co by mu podarowac. Ustalilismy z mężem ze napewno bedzie tort itp ale jaki prezent to nie mamy bladego pojęcia. Co zazwyczaj daje sie tak malemu dziecku oprócz maskotek, pieniedzy itp? Mały jeszcze nie chodzi wiec rowerki raczej odpadają :)

Gość nawias kól nawias
moze takie cos jak na obrazku? ........................................................_ „„„„_ ................................................,,„--*' .........'\ ............................................ („---„_.....,,,,,,/' .......................................„-^" : : : : : :------"/' ..............................„„-^" : : : : : : : : : : '\„„,-" **'^^-„„„-------^*'" : : : : : : : : : : : : : : : : :-" .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : : :„-" :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : „-^ .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : „„-^ :.' : : '\ : : : : : : : ;„„-" :.:.:: :"-„""***/*'' :.': : : : :"-„ : : :"\ .:.:.: : : : :" : : : : \, :.: : : : : : : : : : : : ' : : : : : : :, : : : : : :/ "-„_::::_„-*__„„"

Gość jakajataja
"labirynt". Drewniana podstawa, na tym takie druciane "dróżki", na kazdej z nich kostka i dziecko przeciąga z jednego końca na drugi, szukając im drogi, ćwicząc umiejętności manualne, zabawka edukacyjna, po córce wiem, że się sprawdza i akurat na roczek w sam raz:) http://allegro.pl/labirynt-na-kolkach-kolejka-edukacyjna-drewniana-i2447523646.html Coś w tym stylu, są cichcie, motylki, zwykłe labirynty :)