paula606 0 Napisano Lipiec 8, 2012 Część, dziewczyny, znajdzie się może kompanka do diety, która chce zmienić nawyki żywieniowe na stałę? Taka, która tak jak ja nie wierzy w "cudowne" diety, a zamiast nich chce jeść racjonalnie, mniej i zdrowo bez śmieci, a do tego trochę się ruszać? Paulina, 26lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astralka 0 Napisano Lipiec 8, 2012 Ja byłam na drakońskiej i już schudłam ale chętnie się przyłącze. Znam fajne przepisy na zdrowe posiłki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Lipiec 8, 2012 zazdroszczę, ale u mnie 500kcal nie przejdzie, potem rzucam się na jedzenie jak wilk:) ale właściwie Twoje wychodzenie może wyglądać podobnie do mojego odchudzania więc zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Lipiec 8, 2012 zazdroszczę, ale u mnie 500kcal nie przejdzie, potem rzucam się na jedzenie jak wilk:) ale właściwie Twoje wychodzenie może wyglądać podobnie do mojego odchudzania więc zapraszam serdecznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Lipiec 8, 2012 A możesz podać swój typowy jadłospis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astralka 0 Napisano Lipiec 8, 2012 Pewnie. Przykładowy wczorajszy: - śniadanie - koktajl na wodzie Herbalife - II śniadanie - banan i pomidor - obiad - pół piersi kurczaka z warzywami - kolacja - koktajl na wodzie Herbalife Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astralka 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Widzę, że wątek coś nie bardzo funkcjonuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach