Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiskiPdg

Podoba mi sie dziewczyna

Polecane posty

Gość NiskiPdg

Siemanko drodzy użytkownicy , zdaję sobie sprawę że jest już wiele postów właśnie z podobnym tematem ale chce się dowiedzieć co powinienem zrobić w mojej sytuacji. Podoba mi się pewna dziewczyna z byłej klasy w gimnazjum. Myślę po prostu że się w niej zakochałem , nie wiem może zauroczyłem ale przy niej czuję się szczęśliwy. Oczywiście nie upadłem do poziomu żeby się jej jakoś bardziej podlizywać , mówić czułe słówka na uszko i w ogóle , ona po prostu nie wie że ma 'cichego' wielbiciela. W ostatnim czasie spotykaliśmy się nawet często na jakimś 'ognisku' klasowym , pogadaliśmy trochę , wymieniliśmy się uśmiechami po czym pożegnaliśmy się jak 'zwykli' znajomi. Tak na prawdę nie wiem co robić , może byliście w podobnej sytuacji czy coś w tym stylu... będę wdzięczny za wszystkie przydatne porady. Peace.

Gość NiskiPdg
haha niezłe :D

to pogadaj z nią, powiedz co czujesz bo może ona czuje to samo i szkoda marnować taką szanse :P a jak nic nie zrobisz to jeszcze Ci ją ktoś zawinie spod nosa i zostaniesz na lodzie ;)

Gość gfdaga
Powiedz co czujesz? Bzdura. Nie mów dopóki nie będziesz pewien że ona też to czuje.. Poznaj ja bliżej, umawiaj się z nią ze znajomymi, na wypady, do kina czy gdzies..