Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...koperek........

Mam 2 tyg. urlopu od jutra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak je wykorzystać ?????????

Polecane posty

Gość ...koperek........

Fajnie się z wami siedzi, jesteście tacy kochani no ale urlop to coś na co czeka się cały rok. Nabiera takiej wartości, że trzeba zrobić coś naprawdę wyjątkowego. Można podładować akumulatory na jakiejś wycieczce na cały następny rok pracy, można postawić na odpoczynek w domu przy grillu, można też zap[ierdalać na drugiej robocie aby prócz ziemniaków kupić sobie czasem chelba kawałek :P No ja to akurat młody chłopak jestem, pieniążki są, jakieś 10 koła mam, obowiązków nie mam ... Jaki byście mi pomysł podsunęli ?

Gość nawias kól nawias
możesz mnie cmoknąć w ........................................................_ „„„„_ ................................................,,„--*' .........'\ ............................................ („---„_.....,,,,,,/' .......................................„-^" : : : : : :------"/' ..............................„„-^" : : : : : : : : : : '\„„,-" **'^^-„„„-------^*'" : : : : : : : : : : : : : : : : :-" .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : : :„-" :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : „-^ .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : „„-^ :.' : : '\ : : : : : : : ;„„-" :.:.:: :"-„""***/*'' :.': : : : :"-„ : : :"\ .:.:.: : : : :" : : : : \, :.: : : : : : : : : : : : ' : : : : : : :, : : : : : :/ "-„_::::_„-*__„„" :classic_cool:

Gość ...koperek........
spadówa pedale !!!!!!!

Gość dr TAK
bzykaj panienki ile tylko masz siły w cwaniaku :)

Gość ...koperek........
myszka Ty to jesteś suczka :P Popukałbym Cię :D

Gość ...koperek........
Przecież wiem że chcesz tego ;)