Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wizja

nienawidze swojej pracy, coraz bardziej.

Polecane posty

wiecie, mam dosyc juz. od roku pracuje na infolinii przychodzacej jednej z sieci komorkowej i choc mam w pracy fantastycznych ludzi i bardzo lubie to co robie choc moze nie jest to najwyzszych lotow to coraz czesciej mam dni kiedy nienawidze tej pracy. powiedzcie szczerze, ci co dzownicie na infolinie dlaczego do cholery mieszacie z blotem ludzi, ktorzy tam pracuja? myslicie, ze jak nas zjedziecie od gory do dolu to od razu zrobimy cos niemozliwego zeby zalatwic wasz problem? wrecz przeciwnie, wy po nas jedziecie a my zrobimy bardzo wiele, zeby nie rozwiazac waszego problemu. fakt, bardzo czesto nie mamy za wiele mozliwosci, jestesmy tylko szeregowymi konsultantami, ale jak klient jest mily to jestesmy w stanie dalej popchnac ta sprawe i zrobic calkiem sporo zeby bylo ok. ale jak dzowni, za przeproszeniem, totalny burak i ze startu twierdzi, ze jestem idiotka to wierzcie mi, ze zrobie wszystko zeby mial wiecej problemow. ta praca uczy nienawisci do ludzi. co konsultanci wam zrobili, ze traktujecie ich jak 0? wierzcie, ze wszyscy chcielybysmy miec lepsza prace i nie uzerac sie z banda debili. dlaczego sa ludzie, ktorzy mimo ze maja naprawde duzy problem i ewidentnie nie z ich winy sie to stalo potrafia zachowac sie kulturalnie, wysluchac i nie krzyczec na nas kiedy wykonujemy swoja prace? a ludzie ktorzy sami zawinili traktuja nas jak smieci i na nas sie wyzywaja? gdyby nie to ze wbrew pozorom nie jest to najgorzej platna praca i sa tam tak wspaniali ludzie nie wytrzymalabym tam az tyle, a naprawde mam mocna psychike. z pozdrowieniami dla fantastycznych klientow, ktorzy szanuja konsultantow i wiedza jak podla jest to robota. musialam sie wygadac bo mam juz dosyc :O:O

Gość Srakąłfikał Sikającłypałł
czy to może te złodzieje z play ?

Gość ghhjjiiioo
jezeli osoba na tzw.infolinii jest uprzejma i mila, to ja jako osoba kulturalna tez taka bede. ale zdarzalo mi sie, ze laski z TP byly chamskie, to wtedy sie inaczej troche dzieje...

Gość tez bylam konsultantkaaaaa
wizja - czy pracujesz może w firmie na A. w mieście na P.? :) Jesli tak, to na pewno kojarzysz drugą dużą firmę infoliniową w tym mieście, na literę H. z kolei... pracowałam tam i uwierz, że wszyscy mówią że jednak u Was jest lepiej. :O A ogólnie infolinia to chujowa robota i uciekaj kobieto...

ghhjjiiioo, uwierz mi ze ludzie potrafia byc chamscy bez powodu, od samego poczatku, wiadomo jaka od razu bedzie reakcja konsultanta. i odwieczny problem, weryfikacja, dlaczego tak trudno zrozumiec ze jak podamy jakies dane bez weryfikacji to wylecimy z pracy? dlaczego ludzie sa tak ograniczneni i nie rozumieja tak prostej rzeczy jak ochrona danych osobowych i tajemnica telekomunikacyjna?

tez bylam konsultantkaaaaa, tak, A. a o H. wiem, wielu ludzi stamtad znam.

Gość nie dziw się że cię gnoją
skoro pracujesz dla partaczy z P4 🖐️

sam byłem chamski. może i na ciebie trafiłem :(, Trudno Ale Play to sukinsyny i złodzieje. Zrobili mnie w hooja od samego początku. A później jakaś pinda z infolinii dzwoniła do mnie o 8 wieczorem, jeden dzwonek. I mówili że nie odbieram telefonu sukinsyny. Zapłacę to karę, hooj im w doopę. Ale dziobem będę kłapał dopóki ta złodziejska firma istnieć będzie

Gość tez bylam konsultantkaaaaa
Ja pracowałam na dwóch infoliniach, dwóch różnych firm - innym niż ta autorki. I w obu gnoili....

nie dziw się że cię gnoją niech gnoja partaczy p4 a nie mnie personalnie, bo na to sobie na pewno nie pozwole. a jak ktos uwaza ze moze mnie zgnoic tylko dlatego ze mam taka prace a nie inna to juz swiadczy to tylko o jego poziomie.

a jak ich zgnoić ? Daj tel. do swojego prezesa a obiecuję ci, że tak go zgnoję jak pewnie jeszcze nikt w jego podłym żywocie !!!. Dzwonię ? infolinia Piszę ? odpisuje mi jakiś młodszy referent szablonem w którym tylko zmieniają adresata. Nikt koorwa nie reaguje, nie słucha, nie czyta. Mają klienta za ostatniego śmiecia. To wyżywam się końcu na konsultantce