Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Kurde i jutro znow do pracy ....

Polecane posty

zas wyczekiwac tego upragnionego weekendu :( zeby jeszcze było go z kim spedzac ...

Gość tak z ciekawości
a ja lubię moją pracę :)

Gość Celebrations
Właśnie. Zastanawiam się co ubrać? Pewnie i tak będę rano coś prasować bo dzisiaj nie mam natchnienia.

i przez to ty zarabiasz tyle a ja tyle :) w sumie jakbym miał ułożone zycie uczuciowe to pewnie byłoby lżej

Chłopie.... Ja już trzeci tydzień nie mam anie jednego dnia wolnego... Nie narzekaj ;)

Gość tak z ciekawości
jutro pogoda zelży :classic_cool: zawsze wieczorem szukuję ubranie na następny dzień

ohohoho a ja mam urlop :D ale dupa bo w weekend następny wyjeżdżam na jakieś wypieździejewo na praktyki ;|

Gość mariamena.
Lomu mam pytanie! Czy da się w mieszkaniu w bloku postawić ściankę, nie będzie to ściana nośna, wystarczy pustakowa, chcę wydzielić mały obszar z dużego pokoju i zrobić garderobę :classic_cool: Da się? Ewentualnie wykonujesz takie zlecenia? i za ile? Pozdrawiam.

ehh ... ja pracuję w bibliotece i te 8h wysiedzieć mi ciężko bo się cały czas nudzę... tylko czekam na piątek aż mój ukochany wróci :( i tak od weekendu do weekendu ...

zazdroszcze z tym urlopem :D ja bede mogł wziac pare dni dopiero w sierpniu najpredzej :(

Gość pupouili
ja tam lubię swoją prace:D ale w urlopie dobre jest to że mogę spac pełne 7-8 godzin :D

mariamena. Oczywiście, że się da :) Ale szybciej i taniej będzie, jeśli zrobisz ściankę z karton - gipsu.

właśnie miałam napisać, po co działowa z pustaków, jak można z płyt k-g taniej, szybciej, czyściej fakt, jutro do roboty juz sobie plan napisałam, co mam do zrobienia a z tymi ubraniami to ja nie zrozumiem nigdy co to za przygotowania? rano staję przed szafą i wyciągam to, na co mam ochotę akurat i po temacie jakies przemyślenia, przygotowania, prasowania o co kaman?

jeden plus jest taki ze jutro wypłata jest :D jeszcze mam spotkanie z dentysta po pracy wiec mam mieszane odczucia:D

no tak, jutro wypłata przelewy porobię i g... mi z tej wypłaty zostanie chyba, że dyro pozytywnie zaskoczy mnie premią, co mu sie jeszcze nie zdarzyło

"rano staję przed szafą i wyciągam to, na co mam ochotę akurat i po temacie jakies przemyślenia, przygotowania, prasowania o co kaman?" Ty na pewno nie jesteś kobietą! :classic_cool:

z tego, co wiem, to jestem parę osób by to też potwierdziło fakt, że odbiegam od średniej krajowej ale nie aż tak :)