Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djfkkfslflkflfl

skąd wiedziałyście że facet was kocha?

Polecane posty

Gość djfkkfslflkflfl

co takiego robił/powiedział,że byłyscie pewne?

Gość uszmena
dał pierścionek i wyznał,że nie spotkał kogoś takiego jak ja i chce miec ze mną dzieci i byc razem do końca...

w 3 miesiącu naszego związku on wyjechał do Holandii na 4 miesiące, wiedziałam, że jeżeli to przetrwamy(jak będzie dzwonił i pisał) to znaczy, że mu na mnie zależy. 3tygodnie temu minęło 2lata naszego związku, on chce mieć ze mną dzieci i mówił, że niedługo mi się oświadczy. ;) Jest czuły, miły, kochany, zawsze mogę na niego polegac, cały czas prawi mi komplementy, mówi że kocha, a jak go nie ma przy mnie to tęskni itp..... wiem, że to ten którego szukałam :)

Gość Ewa z Krakowa :)
Zobaczyłam jak staje mu to ........................................................_ „„„„_ ................................................,,„--*' .........'\ ............................................ („---„_.....,,,,,,/' .......................................„-^" : : : : : :------"/' ..............................„„-^" : : : : : : : : : : '\„„,-" **'^^-„„„-------^*'" : : : : : : : : : : : : : : : : :-" .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : : :„-" :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : „-^ .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : „„-^ :.' : : '\ : : : : : : : ;„„-" :.:.:: :"-„""***/*'' :.': : : : :"-„ : : :"\ .:.:.: : : : :" : : : : \, :.: : : : : : : : : : : : ' : : : : : : :, : : : : : :/ "-„_::::_„-*__„„" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D i wiem że to dzięki mnie ;)

Gość djfkkfslflkflfl
MALA CZARNA-JAK CZESTO SIE ODZYWAL KIEDY BYL ZA GRANICA SORY ALE NIE MOGE CAPSA WYLACZYĆ CHWILOWO

Gość stworek florek
nika - ma ciulika :-D

Gość funmilf
jakby nie pojechal do Holandii tylko do Niemiec albo Hiszpanii to raczej by juz do ciebie nie wrócił :D

jakby pojechał do Niemiec to jeszcze lepiej bo bliżej i częściej by był w PL ;)Ale jak by w Nl to starał się przejeżdżać tak często jak tylko mógł...