Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toxiii

czy test ciążowy był wadliwy?

Polecane posty

Gość toxiii

Hej, Proszę o pomoc. Dziś robiłam test z rana i zastanawiam się czy test był wadliwy? W polu C była ciemna kreska natomiast w polu testowym biała kreska na różowym tle a właściwie ta biała miał kontury różowe. Co może to oznaczać? Wadliwy test czy raczej upragniona ciąża? Za wszystkie odpowiedzi będę wdzięczna:)

Gość jakajataja
Ja sa dwie, nawet o innym zabarwioeniu, nawet bladziutkie, to ciąża, ale powtórz jutro dla pewnosci albo za 2 dni, powinien być wyraźniejszy :) Powodzenia :)

Gość toxiii
Z tego co wiem powinna wyjść przynajmniej lekko różowa, a moja była typowo biała tylko miała kontury i wyszło że w sumie miałam 3 kreseczki :))

Gość powtórz test .........
Powtórz test! Jeśli patrzyłaś na wynik sporo po czasie testowym może wyjść taki bledziuch mimo, że ciąży nie ma. Z drugiej strony może być tylko jest jeszcze małe stężenie.

Gość toxiii
Do okresu brakuje mi 4 dni ale nie wytrzymałam dziś ;) a ta kreseczka biała była od razu widoczna nawet teraz jak patrze pod światło nic się prawie nie zmieniło tylko, że są słabsze kontury

Gość jakajataja
Raczej małe stężenie, bo bez ciąży nie powinna wyjśc nawet kropka na miejscu drugiej kreski :)

Gość jakajataja
toxiii, to niedobrze, powinnaś zrobić dzien po planowanym okresie, a najlepiej 2 dni po żeby wyszło na pewno :)

Gość toxiii
też tak myśle bo robiłam już nie jeden test i nigdy tak nie było :)))) jaka byłabym szczęśliwa :D

Gość kto ma plusa??
Ciąża to nie jest.Miałam tak i to odznaczało się miejsce w którym miała się pojawić kreska.Potwórz ale w dniu @.

Gość jakajataja
trzymam kciuki :) ja mam już 3,5 letniego szkraba :D

Gość piknie:P
odczekaj jeszcze te 4 dni i powtórz test! Najgorsze to się nakręcić a potem klapa. Wyjdzie wyraźny pasek po terminie wtedy możesz skakać ze szczęścia :) powodzenia!

Gość toxiii
jakajataja to wspaniale ja czekam na pierwszego szkraba :) mam nadzieję, że jak też będę mogła zostać mamą :)

Gość jakajataja
Na pewno :) Napisz jak zrobisz... ale widzisz, czuję, że tak :) nie jestem nawiedzona, jak moja siostra zaszła dwa razy to w 2 tyg jej powiedziałam, jaka będzie płeć dziecka. czułam,że pierwsza dziewczynka, a drugi chłopiec:) Treaz nie wiedzieć dlaczego jestem pewna, że jestes w ciąży :) ehhh pisz mi całe 9 miesięcy :D ja się zastanawiam kiedy drugie, ale chyba za jakieś 2-3 lata :)

Gość toxiii
napewno napiszę jak tylko zrobię test, mam nadzieję że wyjdzie pozytywnie. Nie chcę się nakręcać bo rozczarowanie bardzo boli a to już nie pierwszy cykl starań. Ale owulacja była potwierdzona monitoringiem i mam nadzieję, że coś z tego będzie :)

Gość jakajataja
Na pewno :) uwierz :)

Gość a jamyślęże
mógł być wadliwy, ja bym go powtórzyła :)

Gość toxiii
dziś jest już 14 dpo , informacja pewna, bo miałam monitorowany cykl. Temperatura z rana 37,1. Robiłam test przedwczoraj ale był negatywny :( boje się zrobić następny chyba zaczekam do niedzieli bądź poniedziałku wtedy będzie 18 dpo podobno można podejrzewać wtedy już ciążę. Nie wiem czy wytrzymam ;) ostatnio okres dostałam 14 dpo. Sądzicie, że to może być ciąża? Czasem kłuje mnie lewy jajnik, piersi bolą ale tak jak zawsze przed okresem. Nie wiem czy to może być sygnał przed ciążą czy może okresem.

Gość toxiii
chyba nikt tu juz nie zagląda :(

Gość jakajataja
te bóle nie mają znaczenia, ciąża na tym etapie nie daje sygnałów, tylko my sobie tak wmawiamy. Trzymam kciuki powtórz dziś i za 3 dni ;)

Gość raczej nie wkręcaj sobie
też kiedyś tak miałam

Gość (:
Ja wiedziałam od razu nawet bez testu, kobiety to czuja i już. i bolał mnie brzuch jak na @, a raczej takie rozciąganie jakby. I odrzucało mnie od kawy.

Gość toxiii
czy w ogole jest możliwe, że test nie pokazywałby ciąży na tym etapie a temperatura dalej wysoka? Może jutro zatestuje, zostały mi cyba jeszcze 2 testy ;)

Gość (:
Czasami nie pokazują. Oglądasz czasem ciąże z zaskoczenia, była tam taka babka do 5 miesiąca pokazywał wynik negatywny.

Gość jakajataja
możliwe, testy nie są nieomylne, a poziom hormonów sie waha

Gość toxiii
do pierwszego negatywnego testu tez myslalam,że ten miesiac to strzał w 10-tkę. Chciałam mężowi zrobić prezent na rocznice ślubu. Zastanawia mnie to czy ostatnia faza cyklu może sama się wydłużyć? Wiem, że cykl może się wydłużyć jeżeli owulacja się przesunie ale u mnie owulacja potwierdzona monitoringem, więc raczej wydaje mi się, że nie może się p;rzesunąć...Jak uważacie ?

Gość jakajataja
A czujesz, że jesteś w ciaży? :)

Gość (:
Zrób jeszcze raz, co ci szkodzi, zapasowy jeszcze masz. Mam przeczucie na 2 kreski....

Gość jakajataja
Ja jej już na początku napisałam, że jest w ciąży, wyczuwam takie rzeczy :D

Gość toxiii
umiecie pocieszyć :* dzięki dziewczyny. Do pierwszego testowania tak własnie czułam ciągle miałam opuszony brzuch, dziwne skurcze jajnika i jakbym czuła ze cos tam jest, takie inne odczucie w porownaniu do poprzednich miesiecy ale te testy negatywne sprowadziły mnie na ziemie :( właśnie wyczytałam dzis na forum, że takie bóle brzucha typowe jak przed miesiączką utrzymują się nawet do 9 tygodnia ciąży..brzuch mnie boli więc mam nadzieję, że to nie okres ;) P.S. robiłam testy bobo test są o czułości 10 więc jakoś nie chce mi się wierzyć że by nie wykryły ciąży i to sprowadza mnie na ziemię :(

toxiii-ja robiłam test w dniu spodziewanej@ i test wyszedł mi negatywny,nastepny zrobiłam 4 dni później i wyszła bladziutka druga kreska. Dziś byłam u lekarza i jestem w 5tyg ciazy :-) A wiec testy ne zawsze wykrywaja od razu ciąże a tym bardziej przed @.trzymam kciuki zeby sie udało