Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toxiii

czy test ciążowy był wadliwy?

Polecane posty

Gość toxiii
Misia GRATULUJE!!! :) a jakie testy robiłaś jakiej firmy i o jakiej czułości?

Gość toxiii
Ja chyba jutro wybiorę się przed pracą na betę :) mam jakieś przeczucia, że się uda :) najbardziej cieszę się z tego że temperatura nie spada a to podobno jeden z pewnych objawów :)

Gość jakajataja
toxiii i jak, i jak? :) będziemy miec dzidzię? :)

Gość toxiii
robiłam test AMIL o czułości 20 i przez pierwszą minutę widziałam kreskę bladą cienką jak włos ale z czasem bledła aż po 5 minutach nic nie było już :( wynik powinno się odczytać po 5 minutach :( mam PCO myslicie, że to wpływa na negatywny wynik? robiłam testy owulacyjne i przez cały miesiąc miała pozytywny wynik :) więc coś w tym jest. Ale czy wpływa to na test ciązowy to nie mogę się doczytać na forach więc pewnie nie. Dziwne bo test powinien już wykryć na takim etapie. 26.06 byłam na monitoringu i nie było owulacji pęcherzyk miał 1,9 29.06 nastepna wizyta i było po owulacji więc owulacja była conajmnie 15 dni temu. Sama nie wiem co myśleć...miałam iśc na betę dziś ale zaspałam i biegiem do pracy :(

Gość (:
Toxiii, jak się czujesz dzisiaj i co dobrego u ciebie słychać?

Gość toxiii
temperatura dzis spała do 36,7 test negatywny wiec pewnie przyjdzie okres :"(

Gość (:
nadzieja umiera ostatnia.Mi się udało w drugim cyklu, w pierwszym okres mi się o tydzień spóźnił, ale czułam że nie jestem w ciąży i spokojnie czekałam, nawet testu nie robiłam.Ale za drugim razem to już wiedziałam , po "robocie", intuicja po prostu.Znowu mi się spóźniał i test zrobiłam chyba 10 dni po terminie i byłam 100% pewna,ze zobaczę 2 kreski i tak było.Póki @ nie ma jest jeszcze nadzieja,ja wierze w przeczucia i to we wszystkim. Czasami do zapłodnienia doszło,ale się zarodek nie zagnieździł, o czym na pewno wiesz, ja myślę że u mnie w pierwszym cyklu tak było. ale trzymam kciuki za ciebie

Gość (:
Toxiii, pracujesz.Praca cię nie stresuje, bo to teraz poważny powód problemów z zajściem w ciążę

Gość jasminkaaaaaaaaaaaaaaaa
tez miałam taki przypadek, zrobiłam potem test 2 dni po terminie @ i 2 kreski (:

Gość toxiii
Niestety :( okres przyszedł wczoraj z samego rana :( obudził mnie aż :(((( ten miesiąc sobie odpuszczam bo mój lekarz jest na urlopie i monitoringu nie będzie ale tabletki będę przyjmować i starania tez będą ale nie będę tak przeżywać tego wiec co będzie okaże się za miesiąc....

Gość (:
To przykro mi.Dobrze ,ze masz takie podejście najlepiej na luzie i żeby było jak najprzyjemniej, niech się pot po plecach leje....

Gość jakajataja
wyjedź gdzieś na weekend, w nowym miejscu łatwiej zajść, od czegokolwiek by to nie zależało...

Tu się zgodzę. W nowym miejscu łatwiej zajść, ja zaszłam w Paryżu:) W sumie po części z takim marzeniem tam jechaliśmy. Odpocząć, zrelaksować się, zapomnieć o niemiłych wspomnieniach i zacząć od początku. No, a teraz śpi obok mnie trzymiesięczne niemowlę:) Powodzenia życzę, bo wiem, jak to jest czekać z nadzieją.