Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahivsjnkl

do mężatek i tych w związku proszę napiszcie

Polecane posty

Gość ahivsjnkl

Czy zdażyło się wam już po ślubie/w związku zauroczć innym jak z tym walczyć co robić mam taką sytuacje i jestem zła na siebie ,ze wogóle mysle o innym ale to przyszło samo eh nie moge ograniczyć kontaktów bo to kolega z pracy to takie zauroczenie tylko platoniczne ale i tak zle się z tym czuje

Gość ahivsjnkl
up up

Gość ahivsjnkl
kurcze tylko ja tak mam ??

Ja tak na razie nie miałam i sie nie zapowiada, ze tak bedzie w najblizszym czasie;)

Gość ahivsjnkl
chyba zauroczenie tak myśle znalazłam nową prace i to tak nagle 2-3 dnia spojrzałam na niego i nie moge przestać mysleć wizualnie jest um........ czuje ze jak by stał zbyt blisko to bym zemdlała z podnieceniea ?? kurcze okropne to jest wiem ale to samo przyszło jak się tego pozbyć

Gość ahivsjnkl
ale ja też tego nie miałam nigdy 6 lat po ślubie jestem

Gość Załamana :( ! .
Też tak miałam ale potem kontakt się urwał. Jak musiałam wyjechać to zapomniał o moim istnieniu:-/ dałam się chyba zwieść. Myślałam że coś nas łączy tak nas do siebie przyciągalo ale tylko na rozmowach się kończyło i myślę teraz że dobrze że tylko na tym. Nie zdradziłabym chłopaka chodź wiem że on mi nie jest niestety pisany nie układa się tak jak ma.

Gość ahivsjnkl
czuje się jakbym się zauroczyła w jednej chwili chyba najbardziej po za wyglądem przyciąga mnie do niego jego umiejętność radzenia sobie w pracy jego głos masakra co ja nawet pisze ludzie jak z tym walczyć pomocy mam kochającego męża dziecko znalazłam fająn prace

Gość ona x 2 odjać jeszcze raz
Mi się zdarzyło. Przy pierwszym mężu. Związek już dawno nie trwa. Wiem teraz, że w tym związku nie było szacunku. Miłosć tak. ale wtedy, Z perspektywy czasu widzę,że to nawet miłość nie była tylko uzaleznienie. Przy moim ukochanym, najwspoanialszym obecnym od 3 lat nawet nie spojrzałam na innego. NIe pomyśląłam nawet. Ale to ten jedyny. Szacunek i miłość.

Gość ahivsjnkl
mówie wam jak podniose oczy z nad laptopa i patrzę na jego rozpięte polo to ........ i jeszcze usłysze jego głos eh co mi tak odbiło pewnie on ma dziewczyne /żone i naszczęćie nie wie ze tak na mnie działa

Gość ahivsjnkl
myślicie ,ze to zauroczenie się zdarzyło bo moj związek z mężem jest nie tym jedynym ??

Gość ahivsjnkl
soryze tak nie składnie pisze ale wiecie ,lepiejzeby nikt tego topiku nie widział :P