Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasuaamante

Nagły ból

Polecane posty

Gość lasuaamante

Wczoraj wieczorem siedząc przed komputerem poczułam mocne kłucie po lewej stronie brzucha. Czułam jakby mnie skręcało. Boli mnie pod żebrami i delikatnie z tyłu , jakby nerki. Nie jadłam niczego ciężko strawnego , kolka również odpada gdyż prawie cały dzień siedziałam w domu . Czy ktoś miał kiedy podobne objawy? Proszę o opinie.

Gość Dr Marchewka
Zdecydowanie były to bóle spowodowane nieodpowiednią dietą.

Gość lasuaamante
tylko tyle , że ja nie byłam i nie jestem na diecie ;)

poczytaj sobie o zasadach zdrowego odżywiania i zastanów się czy nie zjadłeś czegoś co Ci zaszkodziło. jak nie to do lekarza idż

Gość lasuaamante
nie jadam duzo wiec przestancie juz z tym jedzeniem

Gość Chcę coś z natury
A ty myslisz że bóle opisane przez ciebie to z powietrza się biorą ? Najwyraźniej źle się odzywiasz i stad te dolegliwości. Za dużo cukru, mięsa, nabiału czy tam białej maki. Zrób sobie mały post, albo zastouj diete lekkostrwna a doleglwissci mina.

Gość UWAŻAJ BO MOZESZ SOBIE BEKNAC
W miejscu, ktore opisujesz mamy trzustke. Jest ona miedzy innymi odpowiedzialna za produkcje amylazy. Zdecydowanie zmiana diety.

Gość lasuaamante
Ok, niech wam będzie to na pewno złe odżywianie. Oczywiście nie napisałam , że nie jem dużo. Nie jem niezdrowego jedzenia , jeżeli już to bardzo rzadko. Dzięki za pomoc. ;)

Gość //bnmmkki//
idiotka czy tylko udajesz? to ze nie jesz duzo to nie znaczy ze zdrowo,a to co wg ciebie zdrowe moze niekoniecznie sluzyc twojemu organizmowi

Gość lasuaamante
Nie,nie idotka. Zapytalam a kazdy od razu naskakuje i krytykuje. Nie robcie z siebie az takich specjalistow. Bylam u lekarza i nie potrzebuje wiecej opini, juz wiem co mi dolega i to nie jest zwiazane z nieodpowiednia dieta

Gość Tak to jest z patafianami
JAsne :)