Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T.G.O.D.

Miłość przez internet .

Polecane posty

Gość T.G.O.D.

Czy myślicie że miłość przez internet jest realna ? Mam 17 lat , poznałam 4 lata temu chłopaka z Francji w moim wieku . Dzieli nas 1600 km . Nigdy się nie widzieliśmy jedynie na skype . Poznałam go na Facebook. Piszemy ze sobą codziennie i rozmawiamy przez skype . Mamy zamiar za rok w wakacje się spotkać ( ja jadę do niego ) . Kochamy się ponad wszystko . Wiem że mnie oszukuje mnie i że nie ma tam nikogo . Wiem dość dużo o nim i o jego rodzinie . Chcemy być ze sobą już na zawszę , jak skończę szkołę i on . jest ciemno skóry , mi to nie przeszkadza , chciałam tylko wspomnieć . No więc myślicie że coś z tego może być , z miłości na odległość ?

Gość bukłak torfu
Hmm a sama miała byś do niego jechać? Oj miłość przez internet może być bardzo bolesna. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak łatwo manipuluje się ludźmi przez internet. Sam jak byłem młody i głupi bawiłem się w podrywanie przez neta i uwierz mi strasznie łatwo jest wykreować siebie na ideał. Wystarczy na początku znajomości ciągle pytać o to jaki ci się facet podoba, jakich wad nie lubisz itp. Potem to już leci z górki wystarczy stopniowo dawkować wymyślone idealne dla niej informacje o sobie. Mój rekord którego się wstydzę to rozkochanie pewnej dziewczyny w 2 tygodnie do tego stopnia, że dziewczyna nie mogła wytrzymać 20min bez odezwania się. Dlatego radzę ci uważaj na siebie, ponieważ wiem że możesz nie widzieć wszystkiego klarownie. Miłość zaślepia zapamiętaj to :)

Gość ojojojjjjjjjjjjjj
myślę, że możesz się gorzko rozczarować