Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mn

rejestracja w urzedzie pracy

Polecane posty

Gość mn

witam, mam pytanie, poniewaz chcialabym sie zarejestrowac w urzedzie pracy a problem tkwi w tym ze wszelkie prace jakie podejmowalam byly na umowe zlecenie. wszystkie umowy mialam w teczce ktora zostala skradziona i zostalam z jedna umowa zlecenie z jednej pracy ktora uchowala sie w innych dokumentach. czy moge zarejestrowac sie w urzedzie pokazujac ta jedna umowe czy musze pokazac im wszystkie umowy zlecenia ( ktorych juz nie posiadam) jesli9 tak to czy jest w ogole mozliwosc uzyskania duplikatu umowy zlecenie oid bylego pracodawcy? prosze pilnie o info , z gory dziekuje

Gość a na co ci
te umowy? one sa niepotrzebne

Gość magdalnkeaua
musisz pokazac wszystkie umowy, ja sie rejestrowalam ostatnio i musialam wszystkie im dac.

Gość pownnie
zalezy:) czy to rejestracja z zasiłkiem czy bez. jeśli bez to umowy nie sa potrzebne a jesli z zasiłkiem to rachunki do umow zlecen i swiadectwa pracy ( od lat pracy nalicza sie wysokosc zasilku)

Gość mn
bo wszedzier jak czytalam sa rozne odpowiedzi raz ze potrzebne a raz ze nie i juz sama nie wiem a chce sie z ranca udac do urzedu bo sa masakryczne kolejki do rejestracji i bez sensu zebym na marne tam szla ;/

Gość magdalenka9891
zadzwon tam rano i sie spytaj, u mnie nie ma kolejek..... dziwne

Gość piknie:P
w niektórych UP (np. w Krk) możesz sobie przez neta ustalić termin rejestracji. Jeśli te umowy zlecenie podlegały pod ubezpieczenie społeczne możesz wyciągnąć z ZUS okresy składkowe.