Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksionrze pan

nasze slórzby specjane nieżandem stojom!!

Polecane posty

Gość ksionrze pan

pracójonc dnia zeszłego z wysoko postawionym ofcerem CB-Siu dowiedzałem siem pszerazajoncych rewelacji otósz 40% prcent naszych ineligence serwice uzaleznionych jezd od kocainy (nie mylidz z amfetaministami bo tymi prawdziwy oficer bor-u i ułopu gardzi)nASTEpne 40 % od trawy ale z pozostalych dziesiciu tesz nie ma pociechy bo albo som na cyklu sterydowym albo w ciongu alkoholowym wszyscy zas jak jeden monż oddajom siem sodomickim praktykom z włkadaniem pazurków do tyłka partnerowi na poczonetek! ..Szarom zaś eminecjom polskih służb okazała siem zaś "żółta Ola" (tak mi powiedziano ,przynajmniej :) która ponoc przeogromnom chuć harmonijnie łonczy z zamiłowaniem do solarjum ...wieżyć nie wierzyc ...ubbb...:)

Gość ksionrze pan
??!! :)

Gość ksionrze pan
ja bym tego nie wymyslil gdyz mimo blekitnej krfii jezdem pozafodufce ale jakis tytan dał rade :)

Gość kierowca rosomaka
ano widzisz.. bo nasze ineligence serwice ma darmowe dostawy prochów zajebane w imie prawa tym, którzy kupują towar za cięzkie bejmy :P

Gość ksionrze pan
fajnie,w sómie to bym tylko wolal w razie czeogo ze by palował mnie ofcer po zielsku nisz na spidzie ,tak sobie dómam

Gość kierowca rosomaka
masz pecha, zielsko kupuja za własne zasoby, wiec wola jechac na speedzie

Gość ksionrze pan
a mosze tak siem kończy "zabawa "w dobrego i zlego gline i specjalizacja posónienta do apsurdu ? widac slectfo i dohodzeniufka na trzeżwo jezd nie do przyjencia ...

Gość ksionrze pan
No hyba ze oficer z kturym pracowalem stoi w opozycji do pozostalych robjonc za dziwnego gline..? (kwasik moze) boo chyba nie zmyslal co? ;) a tak na serio bardzo miły gość i wesoły kompan.:)