Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyguygiug

dlaczego wszyscy liza angoli po dupach, przeciez to biedaki.

Polecane posty

nie no wiekszosc zyje ponizej stanu.. i tutaj nie ma sie co spierdac.. wiadomo ze sa ludzie dobrze zarabiajacy i bogaci, ale zobaczice sobie na statystyki, np. jaki procent dzieci w szkole jest niedozywionych.

No to jest najgorsza sprawa, znam tu pare osób co są bardziej Angielscy własnie niż królowa, a polak to dla nich juz nie rodak, a ''polaczek'' - biedak... Najgorze w tym jest to, że to osoby nawet dobrze języka nie umieją...

poznaniak --> i masz racje bo do uk nie wyjechali sami szlachetni ludzie tylko caly przekroj spoleczenstwa wiec bez sensu dyskutowac na ten temat.

Plenerowa - przez te klopsy i gadania o jedzeniu dostałem smaka :p chyba czas odwiedzić lodówke. A korzystając z tematu, znacie jakieś laki na grype Angielskie, niestety za długo to nie jestem i musiałem odwiedzić Polski sklep, bo nie znam ich tych leków. - z góry dzięki za odpowiedź

To jutro będe szukać hehe Uciekam pod prysznic i do kuchni, jeszcze wpadne tu zobaczyć opinie o Anglikach... :p

Gość centrum propagantowe łuna
jem kupe

Gość jedna ja dzis na kafe
daj spóbować :P

Gość centrum propagantowe łuna
nie, bo na sniadanie nie starczy :P

Oj upadł temat. Myślałem, że coś ciekawszego napiszecie, a tak naprawde ''gówniana'' ta rozmowa sie zrobiła... :)

Gość givfgjnvu
Temat nie był gowniany tylko prostak Łuna nie potrafi zaakceptować tego iż w UK obracał sie z zulami swojego pokroju. Stąd zero argumentów tylko proste przekleństwa z rynsztoka. Reszta wypowiadała się do rzeczy. Mówię o czarnych nikach. A Łuna biedny no life czekał aż do 3 w nocy aby kogoś jeszcze zjechać :D

Gość dziecko kwiata
To biedny człowiek bez własnego życia więc to zrozumiałe. Zjezdzil prostak całe wyspy i zarl gowno a teraz się wypowiada :D a przecież wystarczy dowiedzieć się co w danym kraju jest najlepsze. Wiem ze Polacy zazwyczaj kupują chleb tostowy z Tesco i szynkę papier za 40p i już twierdzą ze mają kuchnię brytyjską zaliczona. Jakby Luna spróbował tego co mówi że spróbował to by inaczej gadał. A tak to kłamie. W dupie był i gowno widział a teraz gnije na kafe po nocach :D

Gość tak to jiz jest
Ludzie głupi ktorym braknie argumentów potrafią tylko szczekac :) bo gdy argumentów brak zaczynają się przekleństwa.

Nie od dziś wiadomo że brak argumentów zagluszany jest przez głupich ludzi przeklenstwami. Taka forma obrony. :) przykład? " Ty k**wa głupi jełopie.Kiedyja wpie**alałem te ich "kulinarne smakulce" o których piszesz, to ty w tym czasie wyciskałeś sobie syfy z ryjca, na garnuszku matuli..." Aha...a co ma jedno do drugiego? Mam poczuć się smutna bo ty "wpierdalales" jedzenie w jakiejś melinie kiedy ja byłam dzieciątkiem? "Chwalisz, bo musisz. To się nazywa syndrom Anglii. Zapewne jesteś bardziej brytyjski niż sama Elzbieta." Chwale się czym dokładnie? Zapewne mam lepszy akcent ( tak przyznam ci rację abys poczuł się lepiej trolu) ;) "Widziałem takich zbłąkanych meneli kiedy wstąpiliśmy do Unii... Plecaczki ze szmatek i dwa funty w kieszeni- taki starter Po miesiącu WIELCY PAŃSTWO z angielskim akcentem,w bucikach na rzepy i z sieczką zamiast mózgu..." I wyszły kompleksy :D normalnie takich perełek to nawet na zagranicznym nie ma. Dobrze się czujesz? Ja ci tu o jedzeniu a ty o jakiś bucikach, akcentach....z psychoterapeuta dawno się nie widziałeś?