Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła świadkowa po raz pier

Będę świadkową w pazdzierniku jaka sukienka ??

Polecane posty

Gość Przyszła świadkowa po raz pier

Hej,zostałam poproszona o bycie świadkową.Nigdy nie wystepowałam w tej roli.To nie będzie huczne świętowanie tej chwili. Za mąż wychodzi moja matka chrzestna,tzn cywilny ślub mają ad lat,a teraz biora kościelny.Ślub będzie skromny góra kilkanaście osób bez szaleństw.Po ślubie przyjęcie w domu (podobno z tańcami pod namiotem koło domu).Skromnie. Mam budowę ciała ,,jabłka,, niestety :O i mam fatalny brzuch i uda,okragłe ramiona,zatem w co się ubrać? Na dodatek mam wrastający paznokieć u stopy i nie wiem jakim cudem miała bym ubrac obcasy :O skoro mam problem ze zwykłymi butami do przymiarki.Przecież nie wypada iść mi w spodniach prawda? a buty na płaskim obcasie do sukienki ciezko wybrać zwlaszcza,jeśli ma się niemała stopę :O. Chcę się też odchudzić... i pytam zatem... teraz jest ,,sezon,,na sukienki kiedy zrobi się chłodniej będzie problem z kupnem czegoś sensownego.Czy warto upatrzyć sobie teraz sukienkę i kupic w mniejszym rozmiarze na świadkowanie? aby mieć motywację do zbijania kalorii?? czy lepiej nie ryzykować?

Gość nikanik
Paznokieć przecież można wyleczyć. Klamry wraz z tamponadą i będzie o wiele lepiej. Robiłaś coś już w temacie wrastania?