Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahvo

problem libido :/

Polecane posty

Gość kahvo

Witam, mam bardzo krępujący problem w lutym zaczęłam brać tabletki anty , przed tabletkami było super, libido na najwyższym poziomie, dosłownie rozbierałam narzeczonego wzrokiem nawet na ulicy, odkąd zaczęłam brać tabletki libido spadło niemal do zera poczytałam troche, zasięgnęłam inf. u ginekologa i postanowiłam je odstawić . Niestety po odstawieniu tabletek libido nie podskoczyło nawet odrobinkę, do tego mam problemy z wilgocią w "tym" miejscu na pewno nie jest to spowodowane znudzeniem się partnera, kocham go nad życie i nadal mnie pociąga , ale niestety brak libido- brak wilgoci odbiera mi ochotę na seks warto zaznaczyć , że jesteśmy zaledwie dwa tygodnie po ślubie cala sytuacja spędza mi sen z powiek, nie jednokrotnie doprowadza wręcz do płaczu zrobiłam się zamknięta w sobie i chodzę ciągle zamyślona mój mąż martwi się, że żałuję ślubu Pomóżcie dziewczyny , bo wali mi się Świat na głowę

Gość kasienka45
Przede wszystkim nie wolno się załamywać. Może po prostu, akurat tak zareagował twój organizm, musisz wiedzieć, ze nie jesteś z tym sama bo zdarza się to wielu kobietom. Np. mnie. Ważne jest mieć obok siebie wsparcie partnera. Ja swojemu wytłumaczyłam, że mam spadek libido oraz, ze to nie jest jego wina, tylko problem tkwi w tabletkach anty. Zdecydowałam się na zakup tabletek, które powodują większą ochotę na seks. Z tego co pamiętam to była Stimea. Problem z czasem znikł, może Ty również spróbuj?

Gość TAKTAKzawsze
sprubój biosteronu,na mnie dziala.

Gość ja jestem po 30stce
spróbuj potarmosić pieroga blenderem