Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RaZR

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość RaZR

Dziewczyna z internetu zaprosiła mnie do swojego mieszkania. Nawet sie nie zapoznawaliśmy, tylko wymieniliśmy ze sto dwieście wiadomości. Ona ma 27, ja 23. U niej pogadaliśmy sobie, ale nie było żadnych wątków erotycznych. Czy jej o to chodziło? I w ogóle czy nie bała się zapraszać obcą osobę do mieszkania w którym była sama?

Gość RaZR
Co o myślicie o takiej kobiecie?

Gość świeci luna
Ze jest albo głupia albo bardzo pragnie seksu

Gość to co powiększysz je sobie?
jeśli chcesz ją bzyknąć jasne jeśli myślisz o czymś poważniejszym, choćby o miłej znajomości i seksie odpuść sobie, cholera wie ile syfów nałapała skoro od razu do domu zaprasza

Gość RaZR
Głupia nie jest na pewno, a czy pragneła seksu? Nie wiem, nic na to nie wskazywało. Nawet nie zabardzo była sytuacja żeby się pocałować, nie było tej chemii chociaż mi się podoba. Jakie znaki daje kobieta która chce seksu?

Gość świeci luna
kobieta jaka BARDZO chce seksu zaprasza obcego do mieszkania. Jakich innych jeszcze znaków potrzebujesz? Nie była głupia? Mogłeś być psychopatą... No dobrze nie jest głupia brak jej instynktu samozachowawczego.

Gość jej dom pewnie był
naszpikowany kamerami a za scianą ekipa TVN.

Gość RaZR
No dobrze ale co ja miałem zedrzeć z niej ubranie i ją wziąć albo powiedzieć "choć się rypać"? Nie dawała takich sytuacji, a po za tym tam gdzie siedzieliśmy to był balkon otwarty i wszystko by było widać z innych mieszkań.

dziwna kobieta

Gość RaZR
Dała mi drinka mimo to że wiedziała że jestem samochodem, później powiedziała że jakby co to mogę się przekimać, gdy go wypiłem nie zrobiła mi nowego.

Gość jaja sobie robi
mysle ,ze miala pecha bo...trafila na faceta,ktory napisze o tym na kafeterii:O a moze tak bys jeszcze jej adresik podal?:O podaj...:D zadamy jej osobiscie to pytanie:D:D:D

Gość RaZR
Taa.. i co jeszcze?

trafiła na ciotę po prostu :P

Gość świeci luna
Skoro podaje Ci alkohol na znieczulenie i oferuje przycupnięcie na wersalce... to co byś chciał jeszcze? Listowne zaproszenie? Trzeba było rzucić parę komplementów i doprowadzić do sytuacji... dziewczyna się starała. Może dla niej balkon nie był wyzwaniem.

Gość RaZR
Tego alkoholu to było tyle co kot napłakał.

Gość manio ciekawski=)
:D a mówi się, że mężczyzna zawsze skorzysta z okazji :D ale dziewczyna musiała mieć minę :D

Gość manio ciekawski=)
Gdyby ci dała więcej, to byś stracił przytomność :D

zaraz będzie temat tej dziewczyny "czy to normalne? zapraszam go do mieszkania, daje alkohol i proponuje nocleg a on nawet mnie nie pocałował"

Gość RaZR
A może ja nie jestem taki łatwy, żeby się pruć z nowo poznaną laską? Może ja szukam coś na powazniej, a jeśli ta laska chciała się pruć to ja dziękuje.

Gość jaja sobie robi
nie n no nie moge.:D:D gosc pyta,czy mial ja zapytac ;chcesz sie rypac?:D:D e no..:D inny by jej nie pytal :O przerypalby i dal buziaka jak by juz po -zasypiala w jego ramionach:D e..gdzie ci mezczyzni,prawdziwi tacy?:O

Gość manio ciekawski=)
A może ja nie jestem taki łatwy, żeby się pruć z nowo poznaną laską? Może ja szukam coś na powazniej Jedno drugiego nie wyklucza :classic_cool: I nie kręć, bo ty po prostu nie załapałeś o co chodziło i nic więcej.

Gość RaZR
Pewnie sama się rypiesz na prawo i lewo. Ja czekam z seksem do ślubu. Ciesz się że są tacy ludzie jak ja bo inaczej to każdy temat tutaj zaczynałby się tak: przespał się ze mną i zostawił. To właśnie są prawdziwi mężczyzni którzy ruchają i zostawiają.

Gość RaZR
Miałem cały czas świadomość że ona tego mogła chcieć, ale co mnie to obchodziło. Ja tego nie chciałem. Chce się tylko dowiedzieć czy to taka kurewka jest.

Gość manio ciekawski=)
Na kafeterii chcesz się dowiedzieć? :D

Gość RaZR
A ona jakby chciała to sama zaczeła by dobierać mi się do rozporka. Już kobiety mają swoje sposoby. Nie wszystko musi wyjść od mężczyzny

Gość świeci luna
Rypać to nie ma się komu a alkohol jadąc samochodem to chętnie?

Gość jaja sobie robi
to nie jest nienormalne :O i ona tez nie jest jakas nienormalna:o problem polega na tym,ze ty jestes prawiczkiem,ktory wlasciwie po co do niej pojechal? jeszcze jej nie przeleciales ,a nazywasz ja kurewka?:O i dorabiasz sobie filozofie,ze ty taki porzadny i sex tylko po slubie?:O gosciu,sam nie wiesz czego chcesz ..na kawe i obejrzenie jej mieszkania mogles nie jechac:o kobieta ma prawie 30 lat i chlopa jej trzeba a nie prawika ,ktory jeszcze potem wypytuje na forum internetowym,czy ona jest normalna:O to jednak prawdaa:O facet ponizej 35 roku zycia to nie facet:O to dziecko bladzace we mgle :O

XD z zakonu jakąś uwiedź

Gość lesny dziadek
a teraz ta laska tu pisze nowy temat - zaprosilam frajera na ruch­anie a on nie wiedzial jak sie do tego zabrac. moze to moja wina?

Gość zwodzi cie stary
mogłeś jej wjechać berłem w usta pewnie czekala na twój ruch a ty nic...