Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilowa:)

Pomożecie schudnąć?

Polecane posty

Mam 25 lat, dwójkę dzieci, od czasu sprzed 1szej ciąży przytyłam 7 kg i jakoś nie mogę tego zrzucić... Oprócz tego mam obwisłe (.)(.), skórę na brzuchu i dużą pupę i grube uda. Chciałabym się mądrze pozbyć tego wszystkiego (przynajmniej spróbować...). Czy ktoś mógłby mi pomóc ułożyć jakąś dietę i do tego ćwiczenia, czy jakieś kosmetyki nawet. Chodzi o to, żeby zmniejszyć pupę i uda, ujędrnić i spalić tłuszcz na brzuchu, a do tego coś z tymi piersiami... Pomożecie? :)

Gość nbdznb
tak, idź pobiegać wkoło domu z 25 razy. Wróc i powiem ci dalej co robić.

Nikt nie pomoże?

Bardzo proszę :)

generalnie to jest tak że nie wybierze się danej partii z której się chudnie. trening danych mięsni nie ma wpływu na tłuszcz który te mięśnie przykrywa - to są osobne tkanki. dzięki ćwiczeniom można poprawić jędrność mięśni, to owszem a jeżeli chodzi o odchudzanie to najwazniejsza jest dieta. podstawy to częste posiłki co około 3 godziny, dużo białka, mało weglowodanów, odpowiednia ilość tłuszczu którego nie należy panicznie unikać. do tego przydałby się jakiś sport. jesteś w stanie zacząć trenować na siłowni albo jakimś aerobicu? albo jeździć regularnie na rowerku stacjonarnym albo biegac?

Aeorbic, ani siłownia niestety nie, nie mam dostępu, poza tym jestem codziennie do ok. 20 sama, bo mąż pracuje, nie mogłabym wyjść raczej. Biegać mogę, a czy jest różnica w biegu w miejscu a takim standardowym? ;) Ćwiczenia bardzo chętnie, ale nie wiem jakie byłyby dobre w mojej sytuacji... Boję się, ze owszem - zrzucę w pupie czy udach, ale piersi też polecą, a wtedy to już byłaby masakra ;) Właśnie w tym jest problem, że jadam bardzo rzadko a wtedy dużo... Dochodzi też cellulit, czy na to jest jakiś sposób...? Bo na rozstępy to wiem, że nie ma :O

no bez zmiany trybu żywienia to będzie cięzko, bo to jest podstawa. jedząc rzadko i dużo spowalnia się metabolizm. zwykły jogging jak najbardziej się nadaje. tylko z piersi także może zlecieć, tego że tak się nie stanie to ci nie zagwarantuje. celulit to bardziej skomplikowana sprawa, ale odchudzanie też powinno być pomocne

Umiał(a)byś mi ułożyć taki plan działania? Co jeść konkretnie, kiedy i podobnie z ćwiczeniami.

Gość ostatni moheranin
pij perz i znamię kukurydzy to sama schudniesz bo to co podają herbatki na odchudzanie np zioła mnicha pomagają ale na co innego

Gość aasia123
ja chcę schudnąć minimum z 10kq mam 16lat i waże 67 przy wzroście 150 bez waszej motywacji nie uda mi się,proszę o jakąś diete na ćwiczenia niestety nie mam czasu;(