Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilowa:)

Pomożecie schudnąć?

Polecane posty

Mam 25 lat, dwójkę dzieci, od czasu sprzed 1szej ciąży przytyłam 7 kg i jakoś nie mogę tego zrzucić... Oprócz tego mam obwisłe (.)(.), skórę na brzuchu i dużą pupę i grube uda. Chciałabym się mądrze pozbyć tego wszystkiego (przynajmniej spróbować...). Czy ktoś mógłby mi pomóc ułożyć jakąś dietę i do tego ćwiczenia, czy jakieś kosmetyki nawet. Chodzi o to, żeby zmniejszyć pupę i uda, ujędrnić i spalić tłuszcz na brzuchu, a do tego coś z tymi piersiami... Pomożecie? :)

up :)

Nikt nie pomoże?

Gość masz masę tematów
tutaj podanych ;) ja tam interesuję dietami jak optymalną albo innymi nisko-węglowodanowymi bo widocznie tak najbardziej mi służy, odżywiam się podobnie unikam słodyczy i przetworzonych mącznych produktów no i wagę trzymam ale też powoli chudnę ;)może tak bezpieczniej możesz zajrzeć polecam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4953157&start=0

Witam, chętnie pomogę Pani, układając dla Pani odpowiednią dietę. Zajmuję się układaniem indywidualnych planów dietetycznych i mam doświadczenie w układaniu diet dla Pań chcących wrócić do dobrej kondycji po ciąży. Jeśli jest Pani zainteresowana moją pomocą, polecam zapoznać się z moją ofertą na stronie www.diety.poznan.pl W razie pytań może Pani skontaktować się ze mną mailowo (monikach@diety.poznan.pl), Pozdrawiam, Monika Chrzanowska

Zasadniczo 7kg to można schudnąć beż żadnej specjalnej diety. Fitness lub siłownia wystarczą. Poza tym chcesz zrzucić konkretne partie, więc tutaj sport najlepiej się sprawdzi.