Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLKLO9999

CZY WASI FACECI DBAJA O SIEBIE??ALE SZCZERZE PISZCIE!!

Polecane posty

Gość KLKLO9999

moj ojciec nie myje sie co dnia..ma wszystko w dupie zal mi mamy nie mam fACETA ALE JAK PATRZE JAK SIE ZAPUSZCZAJA PO KILKU LATAH ZWIAZKU TO MAM DOSC

Gość moj też
Pamiętam taki tekst z dzieciństwa : matka do ojca "to się umyj i chodz już spać" a ojciec " myłem się wczoraj, nie będę się jak debil mył codziennie". I tydzień gaci nie zmieniał.

Gość to co powiększysz je sobie?
że co?:D już sądzilam, że chodzi o ćwiczenia jakieś by brzuszyska nie zapuścić itp a Wy o myciu no oczywiste, że się myją :O ba, nawet mają kilka różnych kosmetyków a nie tylko mydło/żel pod prysznic :P

Gość KLKLO9999
HEHEHE

że co?:D już sądzilam, że chodzi o ćwiczenia jakieś by brzuszyska nie zapuścić itp a Wy o myciu no oczywiste, że się myją :O ba, nawet mają kilka różnych kosmetyków a nie tylko mydło/żel pod prysznic :P

Gość GHAH siMiAn rAtIcUs JWWD! 666
Mi też się nic nie chce! Tylko bym na necie gnił i muzyki słuchał! Młodej doopy mi się chce! Pomacać, polizać und wycmokać! One tylko latem podśmiechoojki robią! Ciężko się dobrać w tych czasach chorych! Miłość nadejdzie, albo i nie! Wzmocni się, lub osłabnie, albo i zniknie! Nie ma reguły na nic w tym świecie nowoczesnym! Płodzić trzeba i dobrze się zabawić! Rozrywka to jest to! W życiu jest czs na zabawę, pracę, edukację und ciążę! Wszystko powoli and bez pośpiechu! Na koniec sąd!

Gość mój mich ma prawie 40 lat
a dba o siebie czasem lepiej niż ja :-D ma po rpostu więcje czasu... biega, chodzi na siłownię, masaże, dba o swoje ciało i higienę, dba o sój rozwój wewnętrzny dzięki temu nasz związek jest bardzo udany, no i codziennie robi pyszne soki i koktajle owocowo-warzywne :-D

Gość Ja mam 2 koty i się nie chwalę
No to u mnie w rodzinie i mój ojeciec zawsze brał prysznic 2 razy dziennie- przed pracą i po. Moi bracia też. Mój mąż również kąpie się codziennie, a po każdej wizycie w toalecie myje członka- soecjalnie dla mnie :) Odkąd go znam, a znamy się dłuuugo.