Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kefi222

Hotel Mistral Marki/Warszawa

Polecane posty

Gość kefi222

Szukam opinii na temat tego miejsca. Czy mieliście okazję kiedyś tam być, albo uczestniczyć w jakimś przyjęciu, weselu itp?

Gość kasiawielka14
Nie, nie słyszałam. A jakiś namiar na ten hotel?

Gość fffffgyhu
Nocowalam tam kiedgs maja bardzo mila obsluge i smaczne jsdzenie

Gość kefi222
To jest ich stronka http://www.hotelmistral.pl/ Zastanawiam się nad zorganizowaniem tam wesela, ze względu na to, że mam bardzo blisko, i spora część rodziny. Tylko chciałam się rozeznać w temacie. Może ktoś akurat był tam na weselu, albo przy jakiejś innej okazji.

Gość biniek
A ja w temacie tylko konferencji... Może ktoś miał okazję organizować w tym hotelu konferencję, szkolenie itp? Dostałem zadanie, żeby znaleźć takie miejsce i to mi bardzo odpowiada jeśli chodzi o lokalizację.

Gość aeroplanka
My byliśmy tam na weselu to było meega :) Cała oprawa ogólnie się spisała, bo też zespół, fajerwerki, tort - pyszny. Nie wiem co było zalatwiane dokładnie przez hotel a co na własną rękę. W każdym razie miejsce bardzo ładne, eleganckie, jedzenie pyszne - śmiało polecam jak ktoś się waha.

Gość gość
Szczerze mówiąc jeśli miałbym wybierać między hotelami pod warszawą to zdecydowałbym się raczej na http://uwitaszka.pl/ komfort dojazdu na lotnisko zdecydowanie bardziej mnie przekonuje no i niskie ceny.