Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaWiedzma

Trudne relacje z "przyjacielem"

Polecane posty

Gość MalaWiedzma

Poznalam faceta przez internet ponad rok,spotkaliśmy się.Niby na początku było wszystko ok.Niby chciał coś zbudować.Dochodziło między nami do czegoś więcej z tym,że po jakimś czasie stwierdził,że oferuje mi przyjaźń,ale nigdy nie zamyka drogi do czegoś więcej.tylko problem w tym,że ja do niego już coś poczułam. Znajomość trwa nadal-niby przyjaźń,ale nie raz dochodziło do czegoś więcej(On zawsze to inicjował!)Powiedział,że wie,że się zakochałam,ale nie chce tej znajomości kończyć.Chciałam ją zakończyć,ale jakimś cudem mnie zatrzymuje.Tylko po co? Pojawia się u niego zazdrość,sam to stwierdził.Dodał też,że jeśli kogoś poznam to skończy się nasza znajomość,bo on tego "nie ogarnie." Nie bardzo wiem,co się dzieje:(on naprawdę jest mi bliski i w wielu jego ciężkich sytuacjach nie odwróciłam się od niego.Wiele razy jest tak,że normalnie mi się spowiada^^ A ostatnio,powiedzial,że powinnam jakoś to poukładać,żeby się wyleczyć z niego...padło też z mojej strony pytanie,czy jestem mu zupełnie obojętna,odpowiedział,że nie... Czy jest jakaś szansa,żeby może coś się z jego strony zmieniło??czy faktycznie on nic nie czuje?Nie bardzo potrafię zrozumieć całą tą sytuację:( Co o tym myślicie?

A jaki facet nie chce mieć FF ? Zakończ tą chorą znajomośc,bo przyjacielem to on z pewnością nie jest..

Gość jasne jasne jasne
DOkładnie. To nie jest zdrowa relacje i lepiej dla CIebie, jeśli to zakończysz. Albo się odkochasz. Nic z tego nie będzie.

Gość MalaWiedzma
Gdyby to było takie proste:(Ale nie jest... Ja zdaje sobie sprawę,że to chore jest... Tylko,daj lek na szybkie zapomnienie...:) Nie potrafię go znienawidzić mimo,że skrzywdził mnie. Bo to raz przez niego płakałam?? Czemu jemu potrafię tak wiele wybaczyć?Tego Nie wiem...

To się robi ciach i tyle.Związek czy przyjaźń powinna dawać uśmiech na twarzy dwóm stronom a nie tylko jednej.On Cię nie szanuje.Przyjaciel nie pozwoliłby na coś więcej.A on pewnie Cię "bajeruje" a na boku ma inne FF albo szuka innej dziewczyny do poważnego związku.Zakończ to teraz,bo będzie jeszcze gorzej jak znajdzie sobie inną.Nie rób z siebie naczynka wiesz na co...

Gość MalaWiedzma
To po co on mi się spowiada?^^ I od razu pada tekst "Napewno będziesz zazdrosna"^^ Jakby on nie był... Jest strasznie beznadziejne to wszystko... Co ciekawsze wszyscy do okoła twierdzą,że jesteśmy parą...:/ Ponoć któregoś razu go znajomi pytali kim jestem... Chciałam wiedzieć co odpowiadał...odpowiedział,że jego dziewczyną... Co mnie bardzo zdziwiło...I chyba nawet zdenerwowało...