Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaUK

mój narzeczony mnie uderzył...

Polecane posty

Gość AniaUK

Jestem tak roztrzęsiona że nie wiem co napisać...jestesmy razem prawie rok,jestem pewna że A. mnie kocha a ja kocham Jego...ale nie mogę się pozbierać po tym co się stało dziś...on uwarza że kobieta nie powinna pracować ale my nie mamy pieniędzy! na samych benefitach daleko nie zajedziemy tym bardziej że planujemy dziecko...! dziś mu powiedziałam że byłam na rozmowie kwal. i chyba dostanę prace myślałam że się ucieszy a on...zaczął sie na mnie drzec i mnie uderzył w twarz...

Gość kaaala
ale dzikus!! weź go zostaw jak on o takią błahostke Cię uderzył i to jeszcze w czasie narzeczeństwa :( to nie zapowiada się dobrze...

Gość AniaUK
ale ja go kocham...zawsze był taki szarmancki,mam nadzieje zet o pierwszy i ost. raz:(

Gość kaaala
jeżeli on teraz Cię uderzył to w przyszłości też Cię uderzy, nie możesz sobie na takie coś pozwolić. I co ?? teraz pewnie myśli że Cie przeprosi i co? ma pozamiatane? nie no faceci to szmaty

Gość podbuzzzowana
Skoro po trzeźwemu yebnął ci w ryj to po pijanemu może urwać ci łeb :classic_cool:

Gość kaaala
no właśnie miłość ślepą jest

Gość Gardzimir
co za kretynki :O łykajcie każde gówno, gardze wami :O

Gość Noooooooo taaaaaakkkkkkk
a po ślubie czekaj az będzie katował i Ciebie i dziecko...ale jesteś naiwna

pol biedy ze cie uderzyl (zawsze mozna mu oddac) ale co to znaczy ze on ci czegos nie pozwala? od mamusi i tatusia to ty sie dawno temu wyprowadzilas zeby teraz ci ktos znowu czegos zabranial.

Gość Noooooooo taaaaaakkkkkkk
łykam srake w locie :O

Gość hrkhg
wiesz co ja znam takie małzenstwo - on mechanik sam. ona wykształcona ekonomistka pracująca obecnie w banku... on ją pierze cały czas przy wszystkich, wyzywa że mu życie zniszczyła, że ona jest nikim, że jest brzydka, że ma brudną cipe! takie teksty lecą przy wszystkich i ją wali nawet przy mnie!! a no i oboje są cały czas narąbani

Gość AniaUK
On nie pije. Nie chce zostać sama...

Gość hrkhg
w sumei faktycznie ma brudną cipę,lizałam jej to aż nie mogłam wytrzymać od tego śledzia :o

Gość hrkhg
zostaw go, znajdziesz kogos lepszego!!!!

Gość kaaala
uważaj na niego, rok to jescze mało się znacie, facet może się kamuflować a potem jak zacznie Cię lać a będziecie już po ślubie, to co zrobisz?? Wiem jak to jest moja mama była właśnie taka naiwna, ojciec ją raz uderzył i to jescze przed ślubem, potem przepraszał że to się nigdy nie powtórzy, ale szybko zapomniał co obiecywał.... i na tym polegała cała moja tragedia :(( dziewczyno prosze Cię jak możesz wycofaj się z chorego związku, i do tego on Ci jeszcze zakazuje pracować, despota jakiś

i jeszcze ci nie pozwala pracowac, czy ty widzisz ze on chce cie od siebie uzaleznic? wlasnie zebys potem ztakich powodow jak "nie mam gdzie pojsc" od niego nie odeszla. jestes slaba strasznie. nie wstyd ci ze dajesz sie tak pomiatac??

Gość hrkhg
na pewno jest ciapatym muslimem a ty się z nim dziwko pierdolisz :o wypierdalaj do pakistanu :o

Gość rok to nic
po roku możesz powiedzieć że jesteś zauroczona czy tam zakochana, ale na pewno nie że kogoś tak naprawdę kochasz... jak pożyjesz z nim 5, 10 czy 15 lat to dopiero wyjdzie czy go kochasz... a przy takim początku to bierz nogi za pas... pocierpisz chwile i zauroczenie przejdzie (jeszcze się będziesz w głowę pukać jaka głupia byłaś) a tak będziesz cierpieć pewnie 20 lat zanim przeleje się czara goryczy i zdecydujesz się odejść... i jeszcze biedne dzieci będą się męczyć patrząc na to wszystko...:/ swoją droga to jakiś masakratyczny tyran musi być skoro zamiast się cieszyć że będzie wam lepiej to leje po twarzy...:/ a tak w ogóle to jeśli dobrze rozumiem to też jesteś w uk, więc mam pytanie czy to polak czy nie????

Gość AniaUK
nie pozwala ale nie dlatego że jest despotą tylko jest bardzo przywiązany do tradycji

Gość GHAH siMiAn rAtIcUs JWWD! 666
Patologia społeczna to się nazywa! Nie róbcie gnoju und trzody na obczyźnie! I to w dodatku na trzeźwo! WSTYD! Nagannę Wąm wystawiam obywatelską! Znajdź se lepszego faceta i spokojniejszego! Ten to narwaniec jest zwykły! Życie go utęperuje z czasem z wiekiem! Młody jest to szaleje!

Gość AniaUK
nie jest polakiem ale czy to istotne?

Gość to co powiększysz je sobie?
kolejne prowo czy kolejna idiotka? jak to drugie to oby bezpłodna, lepiej samą siebie skazywać na taki los

Gość do autorki,.
powiem Ci jedno, facet ktory jest tak nerwowy ze sie nie wstrzymal i Cie uderzyl przed slubem zrobi to i po slubie, jak raz bedziesz milczec to tak zostanie...jestem mezatka 5 lat, w ciagu tych 5 lat maz mnie uderzyl kilka razy, to bardzo ponizajace, a ja juz po prostu mu wybaczam za kazdym razem, moze dlatego ze to nie dzieje sie tak czesto, tylko jak bardzo sie zdenerwuje, ale jednak bol pozostanie w sercu!! a caly czas bede sie czula slabsza...

Gość hrkhg
haha do tradycji??? a co to za zacofany cep?

Gość to co powiększysz je sobie?
ha, pewnie teraz prowo pójdzie w kierunku rasowym i się okaże że to Arab. naprawdę, to już Wojewódzki lepiej konwencją się bawi

Gość ggfffff
Nie no, jak możesz jeszcze chcieć z nim być. Pewnie za niego wyjdziesz a gdy Cię będzie bił po ślubie wtedy dopiero przejrzysz na oczy jaki on jest ale wtedy będzie już za późno. Potem będziesz mówić ze to los się na Ciebie uwziął ale to nie będzie prawdą bo przecież nie jedna osoba Ci uświadamiała jaki on jest naprawdę.