Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galaxis

Czy u meżczyzn bardzo ważna jest osobowość?

Polecane posty

Gość Galaxis

Jak to jest u was? Czy jeśli facet jest np bardzo przystojny to ma znaczenie jak wypadnie na pierwszej randce. Czy możecie takiego od razu spławić? Nie chodzi o jego kulture np to że nie płaci za kobiete i nie przepuszcza w drzwiach tylko o to że np jest bardzo przystojny a np jest nieśmiały, a co za tym idzie nudny i tak dalej. Jak wy postępujecie z takim facetem?

Gość Galaxis
Ale to nie jest odpowiedź na pytanie, a skoro już tak napisałaś to muszę Ci powiedzieć że bzdury opowiadasz.

Gość to co powiększysz je sobie?
nie uważam, że facet nieśmiały jest z góry nudny jak widzę, że ktoś nie bardzo rozmowny to przejmuję stery rozmowy by się ze mną oswoił, zwracam wtedy uwagę na małe szczegóły, jego stosunek do niezwiązanych z nami zdarzeń, do innych osób itd jeśli jakiś facet wybitnie mi się podobał a ma nieciekawy charakter to jego atrakcyjność stopniowo maleje wraz z poznawaniem osobowości i odwrotnie jak facet średnio mi się podobał, ale ma świetny charakter to w moich oczach jego atrakcyjność rośnie

Gość ll.poik
Kobiety dziś chcą super ciała i duży sprzęt oraz dużo kasy reszta się dla nich nie liczy ale to tak ogólnie są wyjątki bardzo porządnych kobiet.

Gość Galaxis
Owszem nieśmiały facet postrzegany jest zawsze jako nudny. Wiem to po sobie, nie jestem zbytnio rozmowny. Oczywiście każdą obcą osobę muszę dobrze poznać żeby się otworzyć a to wymaga czasu. Tak więc im dłużej z kimś przebywam tym może być tylko lepiej, ale niektóre kobiety uważają odwrotnie, czyli będe już taki cały czas. Jestem naprawdę inteligentny i z dużym poczuciem humoru ale to wymaga czasu, bo na pierwszej randce ciężko powiedzieć mi coś śmiesznego i właśnie mogę sie wydawać mało inteligentny. Kobiety chyba tego nie rozumieją i nie dają mi drugiej szansy.

ta, zawsze, mówię jak ja odbieram, ale to nie jest też tak, że urodziłeś się nieśmiały i taki umrzesz, da się pracować nad sobą, wiem z doświadczenia

Gość Diablo 49
Oj tam, oj tam. Osobowość srowość. Jurność ! Jak dobrze picze wyłomocze codziennie To i osobowość wzrośnie nieprzeciętnie :D

Gość dhdhdhdh
ja Cie rozumiem bo sama jestem bardzo nieśmiała i odczuwam podobnie. Widocznie wybierasz zbyt śmiałe kobiety żeby nadawać na wspólnych falach :P Ja też mam tak,że jak facet jest fajny z charakteru wydaje mi sie przystojniejszy a przystojny burak coraz mniej mi sie podoba jak wychodzi jego buractwo.To chyba dość częste u kobiet,to faceci są takimi minimalistami że liczą się tylko cycki i dupa

Gość Galaxis
Tak, każda tak mówi, ale jakąś lecicie tylko na tych przystojnych.

widzę, że jednak Ty nie masz fajnej osobowości lecę na tych co mi się podobają, a czy są dla ogółu przystojni to mam w dupie🖐️

Gość dhdhdhdh
to po co zakładasz taki temat skoro masz swoją zaściankową opinię i trzymasz sie stereotypowego myślenia? koleżanka wyżej ma rację,nie sądze że dyskwalfikuje Cię nieśmiałość czy brzydki wygląd,raczej porąbane poglądy

Gość Galaxis
Jakie poglądy? Ja tylko piszę co wiem z własnego doświadczenia.

Gość Galaxis
Kobiety oceniają osobowość na podstawie jednego spotkania. A to jest niesprawiedliwe.

Gość dhdhdhdh
to warto poszerzyć horyzonty,gdybym ja miała oceniać wszystkich ludzi na podstawie tych których dotąd poznałam to mogłabym sie nieźle pomylić w osądach. Faceci też mogą ocenić po jednym spotkaniu. Nie da dupy to nie ma co sie z nią spotykac,da to łatwa szmata ale wezme ją sobie do ruchania :D koleś,nie generalizuj nie każda kobieta jest taka. No ale jeśli czymś je do siebie zrazisz to sie im nie dziw że uciekają.Może wcale nie chodzi o Twoją nieśmiałość

ja dla każdego zakładam czystą kartę, mogę być nieufna(ale to tyczy raczej ogólnie ludzi, nie tylko randkowiczów), ale z góry się na nic nie nastawiam, więc oczekuję, że ludzie wobec mnie będą podchodzić podobnie a jak ktoś mnie wciska do którejś szuflady to ja nie mam ochoty udowadniać takiej osobie, że tam nie pasuje, bo po co?

Ty autorze oczekujesz, że jakaś kobieta będzie się starać i latać za naburmuszonym, obcym facetem bo a nuż to jest miłość jej życia?

Gość Galaxis
Ja tylko oczekuje aby jakąś kobieta dała trochę więcej czasu żeby się poznać i nie szufladkowała.

sam szufladkujesz