Prezes Wertyp 0 Napisano Lipiec 9, 2012 ale nie czuje jakiejs adrenaliny. szczerz mowiac nie jaram sie juz tym jak dawniej. prace beda szukal, na pewno, ale nie zbyt intesywnie. jade na kilka tygodni do kupla w Portsmouth. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GHAH internetowy comICK 666 Napisano Lipiec 9, 2012 UK - Uzbierali Kopiejek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość denimo denima Napisano Lipiec 9, 2012 I co w zwiazku z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M o d l i s z k a 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Uuuuuuu, szkoda, ze nie do Londynu!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boza kroofka Napisano Lipiec 9, 2012 a dlaczego wracasz? przeciez byles w polsce przez dluzszy okres czasu, posypalo sie cos z praca? ja wlasnie wrocilam z uk, choc teraz jestem na wakacjach poza polska, za tydzien wracam do kraju. wtedy zacznie sie moja przygoda z faktycznym powrotem, eh.... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M o d l i c z k a Napisano Lipiec 9, 2012 Uuuuu, Aaaaa mokra jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Lipiec 9, 2012 denimo denima - nic. M o d l i s z k a - pewnie wpaden do ladka, a co? ;) boza kroofka - a skad to wiesz? sledzisz mnie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczarowany olowek10000 Napisano Lipiec 9, 2012 co w Polsce nie wyszlo i z podkulonym ogonem sie wraca? Po co? Przeciez w UK tak hujowo wertyp. Sami ciapaci i czarni wertyp. Takiego kozaka grales i co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jcyxhxhcj Napisano Lipiec 9, 2012 Mam nadzieje, ze ci "ciapaci" skopia ryja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAGDA_______ 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Prezesiku tak jechałeś na UK a tam będziesz pracować? co w kraju gdzie prawica to guru według ciebie nie ma pracy? poproś kogoś z Pis-u to ci załatwią Taki "wielki" byłeś a jedziesz tam pracować nie masz charakteru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Na kilka tygodni to chyba tylko na wakacje tu przyjeżdżasz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Lipiec 9, 2012 mam juz nowe cv. tzn. napisalem. ciekawe czy cos znajde. ale to taki wyjazd bez presji. charmsy moge ci postawic jakas kawe i paczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Lipiec 9, 2012 eh ale ty chyba msza kogos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość treeee Napisano Lipiec 9, 2012 Prezes Wertyp wypiertalaj z UK tu jest multi kulturowość i tolerancja nie potrzebujemy tutaj takich wybrakowanych pseudo niewiadomo co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLGA__YYY 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Dołączam się twoje miejsce jest w PL wśród innych pseudo katoli i pisowców my nie chcemy takich.... wykolejeńców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M o d l i s z k a 0 Napisano Lipiec 10, 2012 To co? Umawiamy sie, tak? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość numerowaaa Napisano Lipiec 10, 2012 Boze jak sie ciesze, ze juz nie mieszkam w Portsmouth. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vipercode Napisano Lipiec 10, 2012 Modliszka, naprawde musisz nisko upasc zeby sie umawiac z takim chamem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GHAH GIERAhamze 666 JWWD! Napisano Lipiec 10, 2012 PO und PiS do piachu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GHAH GIERAhamze 666 JWWD! Napisano Lipiec 10, 2012 Londyn und Chicago and Northampton to syf dla plebsu and pospólstwa największego und parobasów systemowych! Wysysajcie renty z krajów wszystkich i zasiłki ile się tylko da! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GHAH GIERAhamze 666 JWWD! Napisano Lipiec 10, 2012 Niech Wam płacą frajerzy głupi und naiwny! Niech na Was zapjerdalają te przygłupy ludzkie! Pracują tylko parobasy systemowe! Do pracy frajernio! Tyrać na lordów and milordów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczarowany olowek10000 Napisano Lipiec 10, 2012 przeciez midliszka i prezes to takie same scierwa :D ciagnie swoj do swego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styczniowy przyjaciel 0 Napisano Lipiec 10, 2012 Wiesz niektórym tacy ludzie imponują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Lipiec 10, 2012 M o d l i s z k a - a ja bym chcial isc na film od 18 lat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Lipiec 10, 2012 numerowaaa - ja tez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a g n i e s z k a _ 1 Napisano Lipiec 10, 2012 Prezes, ty? przeciez taki anty jestes :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jdndidhhdhdbh Napisano Lipiec 10, 2012 Agnieszka - z całym szacunkiem ale myślalem że jesteś ładną dziewczyną (patrząc na zdjęcie poprzednie) a teraz to tragedia. Nie pasuje ci ta grzywka i twarz z profilu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a g n i e s z k a _ 1 Napisano Lipiec 10, 2012 idz sie powies skoro masz taka tragedie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jdndidhhdhdbh Napisano Lipiec 10, 2012 Tylko ci mówię. Szkoda że poprzednie zdjęcie klamalo. Albo zbrzydlas. Sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgcd Napisano Lipiec 10, 2012 zdjęcie nie klamalo tylko to jest bardzo źle zrobione (ale tak to jest jak się samemu robi sobie zdjecie) wygląda jakby nos byl garbaty a to kość policzkowa z drugiej strony:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach