Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tsetsetse

ciąża czy nie ciąża

Polecane posty

Gość tsetsetse

przez ostatnie 2 tygodnie miałam objazy ciązowe a 2 dni przed okresem juz ich nie mam. Myślicie że te objawy były ciązowe i nagle ustąpiły? Okres za 2 dni i nie wiem czego sie spodziewac

Gość bambaryla147
a jakie to wg ciebie objawy ciazowe? Bo ja w 2 ciazach nie maialm zadnych objawow oprocz rosnacego brzucha.

Gość tsetsetse
Lekki ból, kłucie podbrzusza, częstsze siusiu i nudności w ciągu dnia ale lekkie do opanowania wiec naczytałam się ze to mogą być objawy ciązy a dziś jak reka odjął tylko piersi zostały....

Gość tsetsetse
aaaaa i sennosc, nerwy, rozdraznienie az do przesady....

Gość bambaryla147
To rownie dobrze sa objawy PMS.

te objawy moga wystepowac rowniez przed okresem..a stosunek kiedy byl? wciaz za malo informacji podajesz.. w kazdym razie, poczekaj na okres, nie przyjdzie zrob test sikany.. jak nie przyjdzie po paru dniach a obawiasz sie ciazy badz jej bardzo chcesz .. zrob bete hcg, gin tak szybko wczesnej ciazy nie wykryje a test krwi tak. dodam ze wiele dziewczyn ktore staraja sie o dziecko i te ktore panicznie boja sie ciazy czesto maja takie objawy a w ciazy nie sa.

ja piernicze jak mnie takie tępe tematy wkurzają. Nie wiesz czy jestes w ciazy to idz dzieciaku do lekarza i Ci powie!