Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już Nie Zakocham Się

Problemy sercowe

Polecane posty

Ma ochote ktoś porozmawiać, wesprzec?

bezmyślnie zakochana dziewczyna

Gość TezSieNieZakocham
Moge pogadac, bo tez jestem bezmyslenie, bez sensu zakochana... wiec pewnie Cie doskonale zrozumiem

u mnie problemy wzięły się chyba stąd że mam niskie poczucie wartości i pozwalałam się ranić

Gość TezSieNieZakocham
Ja nie wiem ską u mnie się wzięły... ale też ktoś mnie zranił... A to teraz jesteś w kimś zakochana?

Gość TezSieNieZakocham
Ja nie wiem skąd u mnie się wzięły, ale też mnie ktoś bardzo zranił ostatnio... A to Ty jesteś zakochana teraz, czy po rozstaniu, czy jak?

Gość TezSieNieZakocham
Ja nie wiem skąd u mnie się wzięły, ale też mnie ktoś bardzo zranił ostatnio... A to Ty jesteś zakochana teraz, czy po rozstaniu, czy jak?

Gość TezSieNieZakocham

Jestem zakochana tak że nie wyobrażam sobie życia bez niego, a czy po rozstaniu? można to tak nazwać. A miał być ślub:(

Gość TezSieNieZakocham
U to niefajnie, a juz napewno nie wrocicie do siebie? Moze jeszcze cos z tego bedzie?

Próbowaliśmy na wszystkie sposoby wrócić tzn chyba to ja próbowałam bo on chciał wrócić ale przy minimalnych staraniach

Gość TezSieNieZakocham
Aha no to przykro mi...

Nie wiem jak mam sobie z tym poradzić, nie chcę nawet przyjąć do wiadomości że jego może w moim życiu nie być

Gość TezSieNieZakocham
Rozumiem Cie, ja kilka dni temu tez sie z kims rozstalam, ja go nadal kocham i tez nie wiem jak to bedzie bez niego... Nic mnie juz nie cieszy, i tak Cie podziwiam, ze jakos sie trzymasz, bo pisalas, ze planowaliscie slub... My bylismy troche ze soboa ale o slubie nie mowilismy a i tak jest mi bardzo ciezko

A długo byliście razem? Jak masz ochotę to powiedz coś więcej o swojej sytuacji. Uwierz mi że słabo się trzymam, może sprawiam inne wrażenie bo na siłę chcę wierzyć że to nie może się tak skończyć

Gość TezSieNieZakocham
Wiesz my nie tak dlugo, bo troche ponad rok, ale ja sie bardzo zakochalam i naprawde swiata poza nim nie widze, wszystko moglabym zrobic dla niego, a tu sie skonczylo... tez nie moge w to uwierzyc... Czasemi mam nadzieje, ze jeszcze sie odezwie... ale wiem dobrze, ze nie... Wiesz u mnie to bylo tak, ze on w koncu stwierdzil, ze nie chce zwiazku, ale podejrzwam ze tylko tak mowi do mnie, a moze poznal kogos innego... Wiec tez jestem zalamana... A Wy dlugo byliscie razem?

My byliśmy ze sobą 5 lat ale też się rozstawaliśmy. Ja czekałam na niego i owszem wracał ale co z tego jak znów odchodził. Widzisz ja też jestem skłonna wszystko dla niego zrobić a to niestety błąd bo on wymaga coraz więcej... Moja rodzina i jego jest w to zamieszana bo przecież mieliśmy już datę ślubu. Przyzwyczaiłam się do faktu że spędzę z nim całe życie i trudno mi uwierzyć że może okazać się to złudzeniem. Głupio mi przed rodziną że tak bez pamięci się zakochałam ale co ja mogę na to poradzić. Nie jest powiedziane że do Ciebie się już nie odezwie, ze mną pierwszy raz zerwał po 3 miesiącach bo też bał się związku

Gość TezSieNieZakocham
Ale moze Twoj sie jednak opamieta, mieliscie date, byliscie tyle ze soba moze jednak cos sie zmieni w tym na lepsze i bedzie ok

Nie takie to proste, samo opamiętanie nie wystarczy. On po zerwaniu zaręczyn chciał być ze mną, ale na moją propozycję by wziąć już tylko sam ślub bez wesela nie chciał się zgodzić.