Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deryyk

poznalem ładną dziewczynę ale niestety ma krzywe zęby

Polecane posty

Gość deryyk

poznałem wczoraj ładną dziewczynę ;-) strasznie mi się spodobała, ogólnie jest śliczna, doskonała figura, duży biust... :D pierwszy raz normalnie tak mi się jakaś laska spodobała :P to wogóle nie to co się spotyka na ulicach jakieś plastikowe solary, tlenione włosy tipsy, nie! ma taką zajebistą jasną cerę i do tego ciemne włsy zajebisty kontrast!!!! no ale problem jest bo ona ma troche krzywe zęby tzn jedynki ma troche dłużesz od reszty i jedną dwójkę tak w tyle, dolne też ma troche krzywe :P a najgorsze jest to, że ona wogóle nie stara się tego ukryć tyklko się caly czas uśmiecha :D :D :D no i nie wiem co robić czy zakręcić się kolo niej bo serio jest śliczna i wogóle ciekawa osoba ale te zęby :(

Gość to szukaj dalej pięknej
skoro ci taki mały defekt przeszkadza, ja bardziej patrze czy laska ma zdrowe i zadbane zęby bo co z tego, że ma proste jak co drugi ząb pruchnica🖐️

Gość deryyk
no ja nie wiem czy ma zdrowe bo jej tam nie zaglądałem :P ale wyglądają na zdrowe bo w sumie nie są jakieś strasznie żółte czy coś, takie bardziej białe niż żołte :D

Gość deryyk
no ja nie wiem czy ma zdrowe bo jej tam nie zaglądałem :P ale wyglądają na zdrowe bo w sumie nie są jakieś strasznie żółte czy coś, takie bardziej białe niż żołte :D

Gość to szukaj dalej pięknej
jak zdrowe, to zawsze moze sobie zrobic licówki i po problemie

Gość zadzwon do
Ale masz problem :D A Ty masz zabki jak perelki, rowniutkie i bielusienkie, co? Ja mam u gory proste zeby, ale na dole sa krzywe, poniewaz nie mialam miejsca w ustach na wszystkie zeby, a dentysta tyle lat temu nawet nie zaproponowal wyrwania jednego zeba, zeby reszta mogla sie zmiescic. Ico? Mam meza, mam dziecko-zeby to nie wszystko, zwlaszcza, gdy sa zdrowe, a ze troche krzywe, to co?

Gość lereeekkkee
czym tu sie przejmowac? Sliczna dziewczyna, niczego jej nie brakuje, no tylko te zeby, ale zeby to szczegol. Pomysl zawsze mozna aparat zalozyc i bedzie ok a wtedy bedziesz miec ideal

Gość perleeelfd
kiedy kolejne spotkanie?

Gość deryyk
tak mam zeby jak perełki :D bo w dzieciństwie chodziłem do ortodonty i nosiłem aparat, dlatego nie rozumiem czemu ona nie mogła dać sobie założyć :P kiedy kolejne spotkanie? narazie nie ma konkretnego terminu, to jest znajoma kolegi z którym chodzilem do liceum i zastanawiam się czy nie wziąć od niego jakichś namiarów na nią ;) o niej faktycznie można by mówić że ideał, gdyby tylko miała równe zęby :P

Gość deryyk
przerwy na szczęście nie ma :D żeby bardziej wam przybliżyć wyglądają mniej więcej tak jak u tej aktorki http://www.hollywoodnews.com/wp-content/uploads/2010/07/Kristen-Stewart-Breaking-Dawn-Brith.jpg i ten sam kolor zębów nawet :D tylko że ona oprócz tych jedynek ma dodatkowo dwójką wciśniętą między jedynkę a trójkę i to wygląda najgorzej :(

Gość deryyk
[zgłoś do usunięcia] DKW O Jezuuu. Pomijając zęby i tak nie masz się czym chwalić tzn? czym nie mam się chwalić, bo nie rozumiem?

Gość deryyk
ja mam ładne zęby ale niestety jestem brzydki

Gość deryyk
aha i nie dość ze brzydki to i głupi jeszcze :)

Dla mnie najgorszy defekt u kobiety to defekt mózgu czyli wiara w bogów. Dziewczyna katoliczka czy z jakimkolwiek innym wyznaniem ma defekt umysłowy. Tylko agnostyczki.

Gość puentaventura
Chyba wybrales nie najlepsze zdjecie, by pokazac nam ten defekt. Strasznie irytujaca jest ta postac z fotki :O Trudno powiedziec na czym to polega, ale wkurza i drazni:o natomiast co do zebow... autorze urodziles sie w latach 80tych czy 90tych?

Gość jkkjjkjkjk
miałem kiedyś tak samo - umówiłem się na randke w ciemno.... i Ona miała straszne te zębiska.... jakoś tak dziwnie powykręcane i z jeszcze jakąś taką szparą że aż SZOK a z zachowania bardzo miła i sympatyczna a na brodzie miała włosy :O potem napisałem Jej w mailu niech poszuka jakiegoś ortodonty, że są na to jakieś dotacje na te aparaty itd - wiem że to okrutne, ale kiedyś mi podziękuje

Gość jkkjjkjkjk
Kristen-Stewart-Breaking-Dawn-Brith.jpg akurat takie to nie jest jakiś wielki problem, wyglądają ok u tej aktorki

Gość Krzysztof Posuwiński
Kristen Stewart to zajebista dziunia :P

Gość deryyk
urodziłem się pod koniec lat 80 ;) ja nie mówię że ona wygląda jak Kristen Stewart. to zdjęcie dałem dla przykladu ponieważ ma podobne do tej dziewczyny zęby :P

Gość ale zęby to ona zrobi
i plunie na takiego leszcza , ma 90% dupy a ty co kurwa banderas ? założe sie ,że biedy leszczyk bez pracy, na garnuszku mamusi, bez wypracowanej sylwetki, taki netowy frajerzyna

Moja wypowiedz odnoście wyznania to był bardziej taki sarkazm niż to co naprawdę myślę. Mam to gdzieś jakiego wyznania jest dziewczyna dopóki ma to swoje wyznanie gdzieś i traktuje je jako coś co powinno być na ostatnim miejscu jak tysiące dzisiejszych dziewczyn katoliczek. Krzywe zęby w ogóle mi u dziewczyny nie przeszkadzają wręcz czasami pociągają :)

Gość Jola x3
Wygląd zębów nie skreśla człowieka. Z drugą połówką jest się dla jej charakteru, nie dla wyglądu, więc krzywe zęby nie powinny być przeszkodą. Jeśli o nie dba, to dlaczego miałbyś się z nią nie umówić? :))

Gość lo ludzie, nie namawiajcie go
na umówienie się z nią, szkoda dziewczyny dla takiego powierzchownego palanta:D widzicie jak on o niej pisze? jak o krowie rozpłodowej. to prostytutkę się tak chyba wybiera albo modelkę do zdjęć a nie dziewczynę na randkę, w dodatku w głowie mu się nie mieści, ze kogoś mogło być nie stać na aparat (refundacja jest do 13roku tylko, ale wtedy nie zaleca się zakładać tak naprawdę)

Gość Pozdrowienia z RPA
Jezus poprosil Boga, zeby dal mu odwiedzic ludzi na ziemi. Kiedy Bóg sie zgodzil, Jezus idac sciezka spotkal jaraczy trawy. - Chlopaki, chcialbym wam cos powiedziec! - Dobra koles, ale najpierw zapal z nami. I tak po paru minutach Jezus sciagnal kilka machów... - No i co fajnie? Co miales nam powiedziec? - Chlopaki, jestem Jezus Chrystus - I o to wlasnie chodzilo!

Gość no i co z tego?
no i co z tego?

Gość grrepska
nie mysl o randce.nie umawiaj sie z nia przeszkadza Ci cos w niej to nie jest powod by ja poznac

Gość wroton
czy ta dziewczyna ma na imię Justyna?

Gość aleksandra26000
sa aparaciki na zabki co to za zmartwienie

Gość D34Dinho
Wyjdź z domu koleś

nie, nie warto;-) poszukaj takiej bez skazy ;-) po co sie meczyc?;-)