Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddfffvvvcccc

facet powiedział, że nie zrezygnuje dla mnie ze swojej przyjaciolki

Polecane posty

Gość Piękna Grecka Helenna
tak wiem, pogoniłam:)P ale on tu pisał ze on by te brzydka zostawił jakbym mu okazała ciep[ło;) majem ok moge okazac, ale jak skoro on mi na złosc nia robi.. czekałam az sie facet zmieni wtedy okazuja cieplo zmiany sa, jezdzi sam, nagordziłam buziakiem az nie bedzie jej w aucie. Cyzli tylko jego auto. Zadno inno Juz nas umowiłam z psychiatra.koszt 3,500 tys terapii ale trzeba..coz poradzic sa toc hore toksyczne relacje.. warszwa..ludzi od zatrzesienia..facet nas wcisnał..dzowni do mnie pisze smy ma wyjazd na konferencje dousa niedługo. super p[sychiatra rowniez na wyroki sadowe.

psychiatrapowiedział ze byłabym swietnym psychologiem m in od relacji młodziezy i ludzi i uwaga SĄDOWYM..bo umiem czytac rzeczy miedzy wierszami a w sadzie ludzie ukrywaja swoje emocje..kłamia chca innego wyroku itp. wiem ale podyplomowka kosztuje za 1 semetr bagatela 50000 tys...za drogo

psychiatra mi przyznał racje. Nie im A co do siory K. rowniez. W tym wieku zyc zyciem brata:O? Ona ma rodzinie niech sie dziecmi zajmie rodizn nie maja cos nie tak z jej dziecmi. Albo niech cos robi. smial sie z niej. Z jej posepowania. I ze facet w tym wieku daje sie siorze. Co ona powie tak ma byc. Bankoierka rzadzia:D

twoja mame lubie ale powiem tak ODUCZ KLNIECIA SWOJEJ MATKI, NA WŁĄSNYM PODRÓWKU, POTEM BIERZ SIE ZA INNYCH:D babo..

Gość ha ha ha ;dploekr
owca chyba znów masz atak

Gość w ramach relaksu...
tu nie maowcy... nie ma nic gorszego jak ktos kto rzadzi i zamiata na nieswoim podrówku, a na własnym nie.

Gość Przyjacioleczki sa wazniejsze
Masz juz odpowiedz. Nawet jakbys chciala sie nagiac - to po co?

Gość sraly muchy bedzie wiosna
klklklkl napisala Nie rozumiem zupełnie takich kobiet jak Ty. Ja sama mam przyjaciela i zamiast do przyjaciółki z problemem idę do przyjaciela. Znamy się już wieki i nie rozumiem dlaczego mielibyśmy z siebie rezygnować? Pomyśl jak Ty byś się czuła gdybyś miała przyjaciółkę czy przyjaciela a Twój facet by Ci ograniczał kontakty? Twój problem tkwi w zazdrości co ty pierdolisz glupia babo znam przypadek gdzie taka baba jak ta jego przyjaciolka ,jak ty wyprowadzila zonatego faceta z domu,porzucil rodzine dla takiej suki zamieszkal w wynajetym mieszkaniu i kurwia sie ile wlezie przyjaciolka ma meza ktory tez mieszka w innej miejscowosci,jest weekendowy i to nie w kazdy do autorki autorko gon te jego przyjaciolke,to zwykla dziwka ktora wiesza sie na obcych facetach,uwazaj na nia!! zabron kategorycznie kontaktu z taka dziwa,bo ani nie obejrzysz sie,a ona zachce byc numer1 a nie ty

Przyjaźń z przyjacielem/przyjaciółką może trwać wiele lat. Jeżeli przez te wiele lat między przyjacielem a przyjaciółką nic się nie wydarzyło, to czemu nagle miało by się coś więcej wydarzyć niż tylko przyjaźń ? Przyjaciół powinno się mieć jak najwięcej, bez względu na płeć.

Gość ffffghty
cóz za chore dywagacje

Gość Wyluzuj troche
Ten twoj facet kumpli nie ma? Przyjacioleczke musi pocieszac?

Gość placki, stary a naiwny:p
"Przyjaźń z przyjacielem/przyjaciółką może trwać wiele lat. Jeżeli przez te wiele lat między przyjacielem a przyjaciółką nic się nie wydarzyło, to czemu nagle miało by się coś więcej wydarzyć niż tylko przyjaźń ?" chyba zartujesz:p

Oczywiście olej go,zbuduj swój świat wyłącznie na facecie,zamknij go w złotej klatce,odetnij od przyjaciółki i rodziny-bo Ty masz być najważniejsza jak tu doradzają nasze "guru"forumowe i koniec! :O Żadna tu z powyższych osób bowiem jak w końcu dorwie druga osobę do związku rzuca się w wir miłości i nie ma prawa do znajomości jakichkolwiek poza swoją panną czy facetem.Żałosne :O Babeczkę można mieć co 5 minut inną a prawdziwą przyjaźń warto być wiernym.

Gość Wyluzuj troche
Przyjazn faceta z kobieta ;) haha Pewnie jej mowi jaka z ciebie zolza, ze masz gruba dupe a tak w ogole to ma na nia ochote bo to "przyjaciolka".

Gość t56ui6tujy
Jesteście pojebani wszyscy razem wzięci.Jak można zabraniać komuś przyjaźni, kontaktów i tak dalej ? Jestem facetem, mam 26 lat i przyjaźnię się z dziewczyną od 15 lat.Moja przyjaciółka ma chłopaka, ja mam dziewczynę i nikomu to kurwa nie przeszkadza.Ne zdradzam swojej dziewczyny z przyjaciółką a moja przyjaciółka nie zdradza swojego faceta ze mną.Jej chłopakowi nie podoba się to że się przyjaźnimy, mojej dziewczynie też się to nie podoba ale jakim prawem nam tego zabraniają skoro znamy my z przyjaciółką znamy się 15 lat a nasze związki trwają zaledwie 2, 3 lata ???

Ja mam kumpla od podstawówki,czyli ponad 20 lat.Nigdy nie zrezygnuję z niego dla faceta,bo nie jestem niczyją własnością.

Gość Nie chodzi o ograniczanie
kontaktu z przyjaciolmi odmiennej plci od 15-20 lat a z takimi od 2 tygodni ;)

Gość Z mojego doświadczenia
Powiem tak, ja od 2 lat mam chłopaka i myślimy o sobie poważnie. Miałam wielu kolegów zanim go poznałam i potem powoli wykruszały mi się te znajomości. Mam ze 2 przyjaciół facetów do tej pory, jednak (UWAGA!) nasz kontakt znacznie się OGRANICZYŁ !! Myślę, że to jest w porządku, jeśli rozmawiam z przyjacielem tak raz na miesiąc lub rzadziej i to przez telefon przeważnie. Staram się też nie spotykać sam na sam, jak już to z kimś jeszcze, żeby to nie wyglądało dla niego czy kogoś jak randka. Kiedyś rozmawiałam z nimi prawie codziennie i to godzinami oraz w sposób taki bardziej otwarty niż teraz. Już nie pozwalam sobie na jakieś elementy flirtu w rozmowach i nie okazuję większego zainteresowania kumplom poza zwykłą życzliwością i empatią. Mój chłopak z początku był o nich bardzo zazdrosny, ale już bardziej widzi, że jest to kontakt znacznie ograniczony i uczy się mi ufać :) Jednemu z tych przyjaciół nawet "skołowałam" dziewczynę, żeby mu nie było przykro, że ja kogoś znalazłam i już się tak nie udzielam :) Przypadli sobie do gustu i są razem, a czy będą, nie wiem. Chłop ma powodzenie i jest ciekawy, na początku też mnie jakoś sobą zainteresował, jednak nie zamierzam przekreślać tego co już przeżyłam z moim Lubym, nawet jeśli zostałby sam !! Po prostu ja już wiem czego chcę i kogo kocham, to kwestia decyzji i priorytetów w życiu, cech które cenisz w najbliższej osobie -nie potrzebujesz ich zamieniać na inny zestaw. Mam nadzieję, że widzicie w mojej wypowiedzi jakiś "złoty środek" między skrajnymi tutaj wypowiedziami. Po prostu musisz widzieć kto jest dla niego ważniejszy, Ty czy ta druga... ? czy widziałaś jak oni reagują na siebie gdy rozmawiają ze sobą? widzisz jakby byli sobą zauroczeni/bardzo zainteresowani? to często widać w mowie ciała...

Gość ciekawy temat...
.