Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujędrnianie/powiększanie

tabletki na ujędrnianie/powiększanie biustu

Polecane posty

Gość ujędrnianie/powiększanie

hej, czy stosowałyście jakieś tabletki mające na celu ujędrnić lub powiększyć biust?

Gość kokospoko123
takie tabletki to tylko naciągactwo... nie wierzyłabym w takie czary mary. lepiej zebrać kasę i iść do dobrego chirurga plastyka. dr Osuch jest świetny w te klocki, zresztą zajrzyj sobie na stronę lasermedu, tam masz wszystkie informacje. no i nie wyrzucasz pieniędzy w błoto jak w przypadku tych cud-tabletek..

Gość tam się udaj wieśniaku
mózg sobie powiększ idiotko

na cholere komu to!!! codzienny masaż i krem odpowiedni do biustu plus ćwiczenia na biust i pośladki i peeling dadza taki efekt...dziewczyno!!!!

na cholere komu to!!! codzienny masaż i krem odpowiedni do biustu plus ćwiczenia na biust i pośladki i peeling dadza taki efekt...dziewczyno!!!!

Gość gość
pełno się teraz słyszy o takich tabletkach, ale ja jakoś nie specjalnie jestem do nich przekonana. Moim zdaniem lepiej jest faktycznie się wybrać na operację np. to wspominanego wyżej doktora Osucha, jeśli nam tak bardzo małe piersi przeszkadzają.

Gość danielka234
Ja używałam tabletek powiekszanie-biustu.net.pl, które naprawdę bardzo dobrze na mnie podziałały i jestem z nich całkowicie zadowolona. Zachęcam Was do zapoznania się z witryną oraz do skorzystania z możliwości jakie oferują tego rodzaju tabletki. Są one z całą pewnością bezpieczne dla każdej kobiety.

Gość gość
Ja próbowałam naturalnych olejków z Indii. Udało mi się znaleźć bardzo fajny, tani i przede wszystkim skuteczny i naturalny olejek Ayush. Skład ma niesamowity. Warto spróbować, kosztuje niewiele, jest wydajny a przy tym naturalny, bez żadnej chemii. Można go dostać internetowo:

Gość gość
hehe nie wyszedł spamik :D

Gość Malwina12
Ja mam dokładnie taki preparat na powiększenie ujędrnienie i podniesienie piersi - http://dermalab.pl/163,cc-fabulous-breasts.html . Stosuję go od niedawna, i powiem szczerze, że moje piersi na razie lekko się uniosły, no i są jędrniejsze.