Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pressuuure

Wyjazd?

Polecane posty

Hej, mam pytanie. Jadę z chłopakiem na domki na 3-5 dni. Co mogłabym wziąć? Nie chcę by czegoś mi przypadkiem zabrakło, mieszkam na północy a domki są na południu Polski, także nie fajnie trochę. Co proponujecie?

Gość nikanik
To chyba zależy od tego co będzie na miejscu oraz czego będzie potrzeba wam.

Gość Kartuzy
są na południu? Ktoś Cię, dziecko okłamał :D

Wypraszam sobie tekstów typu " dziecko" :) Dla mnie są bardziej na południu. Masz coś jeszcze do dodania?

Gość Kartuzy
Tak, masz rację, są bardziej na południu niż np. Gdańsk :) Ale na pewno nie leżą w Polsce południowej. Widziałaś kiedyś mapę Polski?

Gość jak to co?
prezerwatywy

Gość kaaala
im więcej tym lepiej :P nie no joke :) ciepłe rzeczy, jakąś dobrą kurtke no nie wiem jaki masz guścior i co lubisz nosić i w czym się dobrze czujesz, no i co zamierzacie robić :P

Boże :P nie lubie wyjazdow, malo wyjeżdżam i mam ogromne problemy z garderobą :P mam nadzieje, ze pojedziemy na te 3 dni, im mniej tym lepiej hahaha no a co z kosmetyków? :)

Gość powiem i ja ......
Kartuzy z tego co wiem to leżą w woj. pomorskim więc jakby tak spojrzeć na mapę polski to leżą na północy ale to tak dla wiadomości :) co do tego co zabrać to zależy jakie to domki i w co są wyposażone ?...czy można w nich samemu gotować itd....na pewno zacznij od spania czyli śpiwór i jakaś poduszka ....nawet jeśli na wyposażeniu będą kołdry to ja raczej bym nie spała pod czymś takim....no chyba że weźmiesz swoją pościel jeśli nie masz zamiaru gotować a żywić się na mieście to problemu nie ma tyle co jakieś śniadanie i kolację uszykujesz co do ubrania to musisz być przygotowana na każdą pogodę czyli na upał jak i na chłodniejsze dni łącznie z jakąś kurtką przeciwdeszczową ...adidasy....sandały lub jakieś klapki no i kosmetyki jakich używasz....

Gość kaaala
No na pewno szczoteczke i paste do zębów, ja kiedyś pojechałam z chłopakiem do Zakopca i nie wzięłam pasty, bo pomyślałam że on będzie miał, a on pomyślał tak samo jak ja :D heheeh waciki, płyn do demakijażu, chusteczki nawilżające, i najważniejsze dezodorant! :)