Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamilcia368

BRAK OKRESU PO tabletke escapelle

Polecane posty

Witam! Około 2 miesiecy temu pękła mojemu mężowi prezerwatywa, wytrysk byl po za mna ale nie wiem czy cos wczesniej nie pozostalo we mnie. Najgorzej ze owulacje;/ Mielismy troche problemow ze zdobyciem tabletki Escapelle bo trzech lekarzy ogolnych nie chcialo nam jej przypisac(byla to niedziela) nastepnego dnia poszlamdo ginekologa i bez problemu dal mi recepte. Tabletke wziełam po 24 godz. po zażyciu tabletki okres dostalam tak jak wypadal mi 10.06 teraz jest juz 9.07 i okresu nie ma .Podpowiedzcie czy to normalne czy to mozliwa ciaza.Boje sie robic test. P.S. Po zazyciu po ok 2 tyg. bylam w kosciele i strasznie slabo mi sie zrobilo czy to objaw ciazy czy mozliwe sa te hormony ?Pierwszy raz takiego typu tabletke biore wiec nie wiem jak dziala.

Gość Perw mobilna
Do tabletek dołączona była ulotka. Gdybyś ją przeczytała to wiedziałabys, ze nieregularna miesiączka po zażyciu tej tabletki to normalna reakcja.

No niby normalna reakcja czytalam ulotkie ale pierwsza misiaczke po zazyciu tabletki dostalam po 2 tyg i to byl normalny cykl bo tego dnia normalnie mialam miesc pierwszy dzien okresu. A to dlacego teraz sie spoznia????Pomozcie

spokojnie. ja okresu po escapelle dostalam po 5 dniach od zarzycia jej a pozniej dopiero po 2miesiacach:). wiec spokojnie w ciazy nie powinnas byc a jak tak strasznie sie boisz to zrob test. ale wedlog mnie nie jestes w ciazy.