Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laura_lipiec

LIPIEC 2012 starania o drugie dziecko!

Polecane posty

a czemu dziewczyny jesteście na wspomagaczach czy coś był nie tak? sory ze pytam ale tak sie zastanawiam czy moze i ja powinnam isc do gina o cos poprosić jak mi sie nie bedzie udawac :(

Frugo_Maniaczka... generalnie mam bardzo nieregularne cykle trwjące od 26 do 42 dni. Gdy poinformowałam moją lekarkę, że planuję zajśc w ciążę od razu dała mi duphaston na ich wyregulowanie. Zaszłam w ciąże już w pierwszym cyklu. Ciążę prowadził już inny lekarz z którego byłam i jestem zadowolona. W maju gdy postanowiliśmy zacząc starania o kolejnego dzidziusia powiedziałam lekarzowi, że ostatnim razem duphaston bardzo pomógł. Więc przepisał mi go na 3 miesiące. Od wczoraj mam trzeci cykl ostatni z duphastonem. Lekarz stwierdził, że lepsze efekty są na clo+monitoring i czwarty cykl bedzie już na nim, no chyba, że zajdę w ciążę w tym miesiącu...czego sobie bardzo życzę:)

Gość Dołączam :)
Witajcie :) U mnie 4 dc.Jeszcze trochę i działamy.Dzisiaj już było małe co nieco na pobudkę :P.

Dołączam:)... u mnie dzisiaj 4dc. Na którego spodziewasz się @? Ja na 7.08 w dzień urodzin mojego synka;)

Gość Dołączam :)
gaja następna ma przyjść 7.08 :) Coś umiera ten topik niestety,ale postaram się go utrzymać :)

Zazdroszczę wam że staracie sie juz od tego miesiąca. Ja miałam nadzieję że też będę testować już w tym miesiącu ale niestety muszę przejsc jeszcze leczenie a nie można tych lekarstw brac w ciazy.

Mało nas stara się o dzieciatko w lipcu... jakby się udało, urodziło by się na wiosnę:) Pięknie:)

Ja własnie dostałam @. Mam niewielka nadzieję ze w sierpniu uda sie bo wkladke wyciągam 1 sierpnia a dni plodne wypadaja mi do 3 sierpnia.

witajcie :) jesli moge, to rozwniez sie przylacze.:) Mam synka, ktory w tym miesiacu skonczy 2,5 roku.Sama mam 28 lat :) Cisnienia nie mam na drugie dziecko, tzn i mam i nie mam.Tak na rozum nie chcve, bo moj pierworodny dawal i daje strasznie popalic ;) Ale w sercu zaczyna kielkowac mysl o 2 dziecku ...a ze moja syt takze sie zmienila, od kilka dni mieszkam za granica, w kraju gdzie nie znam jezyka i do pracy na razie nie pojde, to czas wydaje sie byc odpoiwiedni na powieszkanie rodziny. Maz bardzo chce. Staram sie cykl, ale pierwszy baaaardzo slabo nam swychodzil ;)

cześć mam na imię Kinga nasz synek ma 20 mies. i zaczynamy staranie o 2 dziecko od wczoraj więc efektu nie spodziewam się za szybko. Wciąż mam obawy jak połącze wychowanie 2 dzieci z pracą. Wierze że wszystko się ułoży. A jak u was pierwsze efekty są?

Witajcie, widzę, że topik "przymarł", ale może uda się go przywrócić do życia. Szukam właśnie miejsca, gdzie mogłabym sobie pogadać z innymi dziewczynami starającymi się o drugie dziecko. Mam 26-miesięcznego synka, obecnie od 6 cykli staramy się z mężem o rodzeństwo dla niego. Synka udało się począć po 6 cyklach, zobaczymy jak będzie tym razem... Będę tu raz po raz zaglądać, fajnie by było jakby temat odżył. Pozdrawiam!

Hej:) Ja też sie staram z mężem o drugie dziecko od stycznia.... Mam synka w styczniu bedzie miał 5 lat:)