Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekstra psor

muszę przeżyć do środy lub czwartku za 7,50 :O

Polecane posty

Gość dretwa p[ipa daj dupy
za talerz zupy i może się na odgacha załapiesz

Gość ekstra psor
czy ja gdzieś napisałam, że nie mam od kogo pożyczyć ? napisałam, że tego nie lubię i nie robię tyle. to takie dziwne ? wolę sobie radzić sama z moim problemami i tyle.

Gość nie chce mi się tego tematu
no myśle, że nie wolisz sama , zakładajac taki temat na ogólnopolskim forum :)

Gość ekstra psor
tak, tak na kafe to jak zawsze zgnoić człowieka, zrównać go z poziomem gówna byleby tylko poczuć się lepiej 🖐️ żałośni jesteście, powiem wam tylko na do widzenia, że każde zło, każda zła rzecz jaką powiecie drugiemu człowiekowi wróci do was ze zdwoją siło, nie dlatego, że wam tego życzę tylko dlatego, że tak jest 🖐️

Gość nie chce mi się tego tematu
ciekawe jakie ty zło wyrządziłaś, że teraz nie masz co jeść? 🖐️ pochwal się :D:D

Gość kup sobie ziemniaki i koperek
autorko,olej to chamstwo :) zdecydowalas sie na cos z propozycji? jakie sklepy masz blisko siebie? moze cos wymyslimy

Gość dretwa p[ipa daj dupy
pisza ci co kupic i co ugotować nie tragizuj, pewnie na faje chcesz wyżulić, bez jedzenia dwa dni nikt nie umarł

ekstra - będziesz milionerką! Czekam, aż to do mnie wróci podwójnie ;)

w realu jest zupa pomidorowa z torebki za 0,99

Gość ekstra psor
obok siebie mam w sumie dużo sklepów ale najlepszym wyborem będzie biedronka :D chyba kupię te ziemniaki, koperek i zrobię sobie te kluski lane z cebulą ( na jedną mnie chyba będzie stać :D) ryż z sosem pomidorowym mogę jeszcze sobie zrobić :)

Gość ekstra psor
MarkoVee :O:O skoro życzenie komuś zostania milionerem uważasz za coś złego...

cos wykombinujesz ;) ziemniaki,koperek chyba teraz nie jest taki drogi ,jajko sadzone-jajka masz ,na sniadanie jakis chleb za 2 zlote i pasztet albo co tam lubisz,chyba ze kupisz jakas najtansza margaryne i kilka pomidorow(tez chyba drogie nie sa ),chlebek z pomidorkiem -pycha,spoko przezyjesz do czwartku,a wode sobie koniecznie przegotuj albo pij herbaty owocowe jak masz

Gość ihjuoh
zrob sobie babe ziemniaczana zetrzyj 2- 3 kilo ziemniakow dodaj łyzkę maki jedno jajko jakas cebulke, moze jakis kawalek kielbaski ( moga byc skrawki wedliny) i do tego pół szklanki goracego mleka - potem na blache wylac jak ciasto piec ok 1 h to jest sytne jak placek ziemniaczany a nie smazysz na oleju tylko pieczesz w temp ok 180 st starczy ci na bank

Gość ekstra psor
wodę już sobie przegotowałam i się studzi :) masło i pół margaryny mam więc nie tak źle, "chyba" przeżyję :P

hmm na ta babke ziemniaczana to ja mam smaka ;)

a i jak masz kostke rosolowa to od biedy mozesz zrobic zupe pomidorowa z ta torebka ryzu ;)

Gość ekstra psor
też tak właśnie przeczytałam o tym i się zastanawiam nad tym :D

Gość ihjuoh
dobrze jest dodac boczek czy takie rzeczy ale zeby nie byc głodnym moze byc uboga wersja a jedna kielbaska w sumie nie wiadomo ile nie kosztuje - pokroic ja na drobno i juz mozna dodac sloninke jak ktos lubi - sloninka sama sie zesmazy na patelni a w sumie tez jest tania

Gość 3213123232323
najtańszy chleb w biedronce kosztuje 1,50. Jesli masz choc margarynę, to kupic dwa chleby (3zł), i najtańszy pasztet jest za ok. 90 gr, to starczyłoby na 4

Gość nie kupuj wody , bo gorsza
niz kranówa. Kup kasze jeczmienna. kg kartofli, po 1/2kg marchewki i buraków, kapuste

Gość ihjuoh
jesli lubisz placki ziemniaczane serio ta baba jest super ja robie taka wersje z 4 kg ziemniakow i daje wiecej kielbasy i mam obiad na 3 dni - mozesz to potem odsmazyc ale jak nie masz oleju to wrzucisz do mikrofali lub tak na sucho odsmazysz sobie jajka masz mąke tez wiec zostaje ci kupic ziemniaki ( stare tez beda dobre a zarazem tańsze) mleko tez mowilas ze masz

NO a ile kosztuja ziemniaki???? jak kupisz stare beda tansze,do tego te 2 chleby 2 pasztety albo te pomidorki i masz kupe jedzenia ;)

Gość ekstra psor
mleka nie mam ale kupię :) dzięki za taki fajny przepis :D

Gość ni no no
to chyba prowo mając tyle rzczy w domu i 7,5 zl mozna spokojnie kilka dni przezyc a autorka wymysla jak nie wiem co:o

Gość ihjuoh
mozesz kupic male mleko 0,5 l wiecej ci nie bedzie potrzeba i tak zuzyjesz tylko szklanke i nie przesadz czasem z mąką ma byc tylko JEDNA PŁASKA LYZKA bo ci sie twarda jak kamien zrobi zostanie ci jeszcze na chleb i pasztet ;) naprzemian z jajkiem na twardo i dasz rade ;)

Gość ekstra psor
dzięki, idę do sklepu :)

daj znac co kupilas ;)