Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ZałamanaJestem

Mieszane uczucia

Polecane posty

Gość ZałamanaJestem

Miedzy mną a moim facetem nie układało się od jakiegoś czasu do tego on wyjechał na 2 miesiące do Norwegi (praca) i wraca pod koniec lipca, co spowodowało jeszcze większą przepaść miedzy nami, słaby kontakt on niby zajęty był (ale czas na imprezki znalazł) mieliśmy kontakt tylko e-mailowy i to rzadki, 2-3 emaile 5 dni w tygodniu. Nie dzwonił, nie pisał sms. Czułam się bardzo olewana, do tego zaczął się kontaktować z dziewczyną (niby tylko koleżanka i od razu mi powiedział o niej) która mu się podoba to tym bardziej poczułam się źle że poświęca czas jej. Próbowałam o tym rozmawiać ale przez e-maile trudno, zresztą on nie widzi problemu, uważa ze pracuje i ma prawo do rozrywki (imprezy) a to że pracuje przekłada się na to że mało pisze i że nie powinnam się denerwować bo nie jestem pępkiem świata. Dzisiaj napisałam mu że skoro nie chce mi poświęcać czasu tylko woli pisać z innymi i chodzić na imprezy to nie rozumiem po co w ogołe ze mną pisze, a on na to że może przestać pisać jak mi nie pasuje, no i napisałam mu żeby przestał. Z jednej strony bardzo go kocham, cały czas tęsknie za nim a z drugiej on mnie już chyba nie skoro się tak zachowuje. Z duchu mam nadzieje że zatęskni i zacznie się starać ale to się chyba nie zdarza? Dobrze zrobiłam ? Ja mam lat 23 on 27

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować