Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iyuutuuuuu

Nic mi sie w zyciu nie udaje, jestem załamana :(

Polecane posty

Gość iyuutuuuuu

mam 22,5 lat nigdy nie mialam chlopaka, nawet zadnego nie calowalam nie liczac wujka i kuzyna w policzek , nie trzymalam zadnego za reke bylam na kilku randkach ale zazwyczaj wiecej sie nie odzywali albo proponowali ''zostancy znajomymi''...dwoch chcialo mnie przelecic i pewnie porzucic dobrze ze ucieklam.. nie mam zadnych znajomych, tylko dwie kolezanki..z jedna widuje sie co pol roku,z druga okazyjnie..ostatni 1,5 roku temu :O czesto gadamy na gg i tyle..obie mieszkają daleko, calymi dniami siedze w domu...nie dostałam sie na wymarzone studia prawnicze..chcialam isc na cos innego ale uznalam po co..skoro nie bedzie mnie ten kierunek interesowal pracuje dorywczo w fabryce sokow w chłodni :O nie lubie swojego ciala, jestem niska chuda malo kobieca slaba fizycznie ,nie podoba mi sie moja twarz, wygladam normalnie ale nie jakos pięknie...najgorszy jest moj charakter cicha spokojna szara mysz ktora daje sobą pomiatac, nie mam szans nawet na kariere z takim charakterem, zjedzą mnie żywcem

Gość lwowczyk
to może porzuć to co Ci tu przeszkadza i wyjedź gdzieś? chcesz studiować czy pracować? jeśli pracować to na zachód, jesli studiować to zależy.. ja wpadłem ostatnio na ciekawą opcję studiowania na ukrainie, poszukałem trochę informacji w necie i wygląda na to, że jest szansa. Także może o tym pomyśl, do Lwowa daleko nie jest, a to zawsze inni ludzie i inna atmosfera... a może i chłopaka byś znalazła :P pozdrówki

Gość MarkoVee
Jedyna szansa dla Ciebie to opiekunczy facet, ktora z ktorym Cie cos polaczy.

Gość Krisss
Podaj swoje namiary, myśle ze jesteś moją drugą połówką