Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronkakaa

szukam kogoś kto ma 170cm wzrostu i waży 63kg

Polecane posty

ja mam wage nowa elektroniczna aprzyznam z ejest do d..... za kazdym razem wazy inaczej tez sie zmierze rano jutro , bo wlasciwie to na cm mi bardziej zalezy a zwąłszcza w pasie , bo wszyskie kg odkładaja mi ise na brzuchu ( mam typ jabłko)

sorki za moja pisownie, ale pisz ez innego kompa i kalwiatura jest wytarta i zle sie pisze moj laptop sie zawiesza czeka go format jutro :)

Gość esmeraldaajamore
Ja mam 64 i 170 muszę do 1 września schudnąć

to ja zupełnie na odwrót, bo brzuch mam dośc szczupły, za to wszystko idzie do bioder i ud (typ gruszka). Z każdym dniem wydaje mi sie że moje pośladki są coraz większe;/;/

a mnie brzuch doprowadza do szalu wszystko jest w nim :) a nogi mam wrecz chude

beaciaaa: nic sie nie dzieje. Witaj esmeraldaajamore:) Ty masz przynajmniej więcej czasu, bo ja do sierpnia chce schudnąc. Więc masz większe szanse na schudnięcie

Gość esmeraldaajamor
Witajcie dziewczynki :) Ja powiem wam że mi się wydaje ze wyglądam na dużo więcej;) Dupka mała a brzuchol jak nie wiem tak do końca sierpnia bym chciała warzyć z 55 ale to się chyba nie da tyle zrzucić zwłaszcza ze mam metabolizm rozwalony:)

Gość esmeraldaajamor
Ja już zleciałam z 67 na 64 na bialkowej ale jakoś stoje na tym dukanie. Czasem zdarzy mi się zgrzeszyć jakimś piwkiem bo wakacje imprezy. Moja mama schudła na kopenhaskiej 8 kg w 13 dni i jej nie wróciło o dziwo ale ja nei mam takiej silnej woli :) chociaż motywacje mam pokazać się w bikini 1 września. NIe wiem jak nie schudnę to chyba nie pojadę bo nie będę siebie pajaca robić

Gość esmeraldaajamor
wy dziewczyny zaczynacie się dopiero odchudzać to wam szybko zleci:) gorzej potem te zastoje:)

i dodam ze od tamtego roku po tych wczasach , az do teraz ciagle sie odchudzam ale mi nie wychodzi , co schudne to przytyje i tak ciagle na jakiejs diecie i tez mam rozwalony metabolizm moja waga sie waha od 60 do 66 kg a pasowaloby mi 58 kg jutro zrobie stopke i wymiary podam tez ( bo najlepiej na czczo

no co ty ja sie odchudzam tak od lisopada 2011 juz tak w kolko mialam 66 ,mam 63 za chwile znowu wiecej i tak od nowa ide na zakupy na rano zeby cos na diete bylo do jutra 3 cie sie :)

Gość esmeraldaajamore
HEHE skąd ja to znam 3 kg mniej obzarstwo i zaś 4 kg więcej i tak w kółko ;) ale teraz się trzymam :) akcja bikini

też to znam, raz chudne raz tyje ale nigdy nie stosowałam żadnej diety, starałam się tylko nie jeśc na noc i nie objadac się. Teraz też tak zamierzam tylko troche bardziej się do tego przyłoże. A ty esmeraldaajamore nie martw się bo jak będziesz się trzymac swojej diety to na 100% schudniesz do września, tylko musisz byc twarda i nie poddawaj się!

a wy jak macie takie puszyste brzuszki to róbcie dodatkowo przed spaniem kilka brzuszków - zawsze to coś. Ja kiedyś cwiczyłam na te moje nieszczęsne nogi i pośladki ale rezygnowałam bo po prostu mi sie nie chciało.

Gość esmeraldaajamore
Dzięki dziewuszki super się tak wspierać na forum mam nadzieje ze topik nie umrze;p heh mi się też nie chcę ćwiczyć strasznie;)

Gość esmeraldaajamore
Jak ktoś jest gruszka to tego tak nie widać:) gorzej być jabłkiem bo taka klucha a nóżki jak patyczki hehe jak lizak taki dla dzieci

czy ja wiem czy masz gorzej. Wcale nie. Jeżeli nogi masz szczupłe, możesz ubierac wąskie jeansy spodenki, spódniczki mini itd. A bluzki możesz nosic luźniejsze - zwłaszcza w okolicach brzucha i wtedy tego nie widac. A jak ja ubiore szerokie pory czy spodenki to moje dolne partie ciała są jeszcze bardziej większe

haloo jest tu ktos? ja dopiero wstałam , nie wiem co zjesc ani nic mi sie nie chce - lenistwo ze mnie wychodzi, zaraz zaserwuje sobie kawke i pomysle o sniadaniu a jak u Was? a stopke zrobie jutro bo zapomniałam sie zwazyc i pomierzyc , tak dokładnie , a juz wypiłam duzo wody , wiec jutro to zrobie waga to 63 ale wymiary nie wiem :)

No ja jestem gruszką i u mnie to była tragedia a nie figura. Nawet teraz mam nadal 96 cm w tyłku więc brak słów. No ale jakieś kompleksy trzeba mieć :) i już się tym tak nie przejmuję jak kiedyś.

Ja obecnie mam wymiary: 85-60,5-96, udo - 48. Chciałabym coś zrobić z tyłkiem ale tego to się chyba nie da ruszyć. Jeszcze miesiąc temu miałam ponad 100 w tyłku. Więc jak macie proporcjonalne figury to nie macie tak źle jak ja. :D

zjadlam 1 sniadanie - serek naturalny i pomidor , nie mam pomyslu co potem , moze ktos cos napisze to odgpaie :)

Beacia, ja jeszcze ze 2 miesiące temu ważyłam prawie 80 kg i w pasie miałam dużo więcej tak więc byłam pulchniutka. Niestety, u mnie z pasa szybko zleciało a na końcu dopiero zaczął spadać mój największy kompleks - tyłek. Na pas polecam a6w, wprawdzie jestem gdzieś na 20 dniu ale przeskoczyłam trochę trening i codziennie robię tak jak 42 dzień, bo trochę za łatwo dla mnie było a kondycję miałam bardzo słabą. Nie martw się, sześciopak Ci się nie zrobi za to brzuch jest bardziej płaski i wcięcie bardziej widoczne. Polecam a6w.

Na II śniadanie polecam Ci owoce, ja dzisiaj robię sobie koktajl arbuzowy z miętą. Arbuz, limonka, pomarańcza i mięta. Miksujesz i masz :). Za gorąco u mnie na coś innego niż koktajl :P

jeszcze zjadlam troszke fasoli zoltej szparagowej teraz to zle? ze nie zjadlam od razu tylko po krotkiej przerwei? n aowoce nie mam smaku jakos ( wczoraj za duzo ich zjadłam chyba ) :)

Jak dla mnie warzywa można jeść, mi się zdarzało czasami w nocy podgryzać marchewkę i schudłam (1-2 w nocy). Wiele osób nawet nie wlicza warzyw do bilansu kalorycznego. Hmmm... Serek już jadłaś. To może coś takiego - bierzesz 2 pomidory. Wydrążasz je. Do środka dajesz jajko ugotowane i pokrojone w kostkę, do tego szczypiorek i szpinak i trochę mozarelli i do piekarnika aż się mozarella roztopi? Możesz oczywiście zrobić sobie więcej/mniej - nie wiem ile kalorii na to przeznaczasz (jeśli liczysz).

Możesz też sobie pokroić warzywa w paski i przegryzać to z jakimś lekkim dipem na bazie jogurtu (koperek, papryka słodka i papryka chilli + jogurt lub szczypiorek, pieprz jogurt)

cześc dziewczyny:) astralka ja mam w pośladkach 97cm a w udzie 56cm - tragedia jakaś! więc jesteś lepsza ode mnie. No ale jestem dobrej myśli że to szybko się zmieni:) Wstałam o 9:30 dopiero, śniadanie zjadłam o 10:00: 2 kanapki z ciemnym chlebem ("trzy zboża") posmarowane masełkiem z serem żółtym, pomidorem i ogórkiem, wypiłam zieloną herbatę, potem kawe i niedawno wypiłam szklanke wody. Do tej pory jeszcze nie jadłam ale zaraz pewnie coś zjem (też jeszcze nie mam pomysłu, jakoś na nic nie mam ochoty).