Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

harissa berbere

kolega z pracy, alkohol, miła atmosfera- poniosło mnie:(

Polecane posty

Nawet nie przyjaznilismy się wcześniej, po prostu razem pojechaliśmy do wspólnej znajomej na urodziny. No i poddaliśmy się atmosferze. Skończyło się na pocałunkach, miziankach. Ja jestem po zerwaniu z facetem- już rok liżę rany i nie chcę się wiązać. On nawet mi się nie podoba. Ale od rana śle mi esms-y że cudownie spędził wieczór, prosi żebyśmy spróbowali, że on nie ma zamiaru udawać że nic się nie stało. Fakt że kilku współpracowników widziało nas całujących się jak nastolatki nie napawa mnie radością. A tu jeszcze zrobiłam jakieś nadzieje facetowi. Jak to odkręcić?

Za 1000zł będę się z Tobą przez tydzień pokazywał, jestem przystojny, zadbany, kulturalny, jeżdżę Mercedesem. Jak on zobaczy Cię ze mną to od razu zda sobie sprawę, że nie jesteś dla niego.

Gość Tomek z bagien
Mercedesem to akurat pedały podjezdzają. Najczesciej C klasa combi.Masz takiego?

Gość weź zrozum babe
dlaczego się z nim przelizalaś skoro ci się nie podoba? :O

Gość lo0u7trd
Czyli mówisz, że dałaś się miziać i dotykać po pijaku - norma...

Gość aaaaaaarwena
wez zluzuj poslady, to sie zdarza, cygrafu krwia nie podpisalas :) amant bedzie musial obejsc sie smakiem

Gość mysle sobie zeee
powiedz mu wprost, grzecznie, na spokojnie, że to, co się stało, to był błąd i że nie jesteś zainteresowana bliższą znajomością z nim i tyle.