Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsdsdsdsds

Dla kobiet porzadny facet= nudny facet

Polecane posty

Gość dsdsdsdsdsdsds

Skoro szukam dziewczyny, to znaczy, że jestem facetem. Poza tym, 23 lata, dwa kierunki studiów jeden dziennie, drugi zaocznie; dwa języki obce, z czego jeden fachowy bardzo dobrze. Kilka staży naukowych po różnych instytucjach w Polsce i świecie + propozycja ciekawego, sponsorowanego doktoratu zagranicą. Z przekonań konserwatysta, praktykujący katolik. Doświadczenie: Jedyną kobietą, której miłość w swoim życiu odczułem, to moja mama. Nie imprezuję, nie piję, nie palę. Mam stypendium naukowe za wysokie wyniki w nauce. Jestem zawsze dobrze ubrany, używam drogich perfum. Jestem wysokim brunetem. Jeżdżę małym samochodem, bo mi do miasta większy niepotrzebny. Nie jestem na bieżąco z najnowszymi technikami, typu iPad, iNanocośtampad itd. Nie znajduję w tym nic więcej niż tylko zwykłą zabawkę. Umiem prać, gotować, sprzątać, naprawić komputer oraz wszystko zrobić w domu malowanie, wiercenie itd. Pytanie do pań: Dlaczego ktoś taki jak ja, nie może znaleźć porządnej, poukładanej dziewczyny? 100% kobiet uważa mnie wyłącznie za kolegę, nic więcej. Jedno, drugie, dziesiąte spotkanie no i dowiaduję się, że ten drugi to taki cham i prostak, że ja to nie on, no, ale ona go kocha, a mi dziękuje za przyjaźń Non stop tak jest. Kiedyś ktoś mi poradził, żebym mówił wprost, był bardziej obcesowy w kontaktach z kobietami. Niestety, wysłanie smsa do kobiety na drugi dzień po randce, z tekstem, że śniło mi się, że się namiętnie kochamy, nie mieści się w moich ramach bycia gentlemanem. Czy kobiety, które naprawdę kochają, nie chcą wykorzystać i porzucić, istnieją tylko w książkach typu ,,Ludzie bezdomni czy ,,Noce i dnie? Dzięki za wszystkie porady i komentarze. Tak wiem, że mam pretensjonalny ton wypowiedzi, ale po kolejnych porażkach i ,,księżniczkach zaczynam wątpić w miłość.

Gość kiedy powiem sobie dość
Młody jeszcze jesteś,kiedyś znajdziesz odpowiednia dla siebie.Skoro masz 23 lata to pewnie umawiasz się z dziewczynami nieco młodszymi lub w podobnym wieku, dla nich na razie liczy się tylko zabawa i żeby ciągle się coś działo. Kiedyś miałam fajnego faceta, ale nie potrafi powiedzieć,ze mnie kocha(chociaż wiedziałam ze tak jest) i zostawiłam go, poznałam innych bardziej rozrywkowych.Do dzisiaj żałuje ,że zostawiłam go z tak głupiego powodu.A własnie ty mi go przypominasz...

Gość praca praca
"Niestety, wysłanie smsa do kobiety na drugi dzień po randce, z tekstem, że śniło mi się, że się namiętnie kochamy, nie mieści się w moich ramach bycia gentlemanem." skoro i tak masz niepowiedzenia to może raz zaryzykuj i napisz właśnie taki tekst ;]

Gość Lunar prospector
To chyba przyczyna mojej porażki z taką jedną. Nie jestem cool krótko mówiąc. Pozostaje tylko żałować że jak one będą bardziej trzeźwo patrzeć na świat to kontaktu dawno nie będzie.

Gość praca praca
trzeźwo czy nie ,ale życie to nie tylko praca ,ale tez i zabawa, rozrywka. Żadne skrajności nie są dobre

Gość 98089g
Dla kobiet porzadny facet= nudny facet Dojrzała emocjonalnie kobieta widzi to na korzyść tego porządnego:)

Gość manio ciekawski=)
To pierwsze wrażenie; jesteś, taki na serio, pełen powagi (to nie znaczy, że poważne podejście do życia jest czymś złym, wręcz odwrotnie) więc możesz być odbierany jako sztywny i nudny, co nie znaczy, że porządny = nudny. Twoja powaga może peszyć. Drugie wrażenie i refleksja. Napisałeś o swojej mamie. Być może jesteś w bardzo silnym związku emocjonalnym z matką i to w specyficzny sposób wpływa na Twoje spojrzenie na kobiety, na umiejętność budowania relacji. To może być bardzo zawikłana sprawa, ja niczego tutaj nie rozsądzam. Trzecie. Masz błędne wyobrażenie o postaci gentlemana. Jeśli obejrzysz sobie jakiś film z lat 30, 40, 50 i jeszcze 60, tam występuje pełno gentlemanów. Zwróć uwagę, że ich atencja wobec kobiet, kultura osobista, nie przeszkadza im uwodzić. Oni wiedzieli, gdzie, kiedy i jak, przekroczyć pewną granicę. Pamiętasz Rhetta Butlera z Przeminęło z wiatrem? :D Twój przykład z smsem, to typowe przejaskrawienie. Przecież pomiędzy beznamiętnym podziękowaniem za miłą randkę a tym co zacytowałeś, jest wiele miejsca! Podsumowanie. Kobiety pragną być zdobywane. Tego nie zmienisz. Tak było, jest i będzie. Mężczyzna, który sugeruje kobiecie (pomijam niewychowane idiotki, które nie pojmą żadnej sugestii, trzeba im włożyć rękę do majtek) że jej pragnie, że budzi ona w nim emocje, będzie odbierany jako atrakcyjniejszy, oczywiście pod warunkiem, że w ogóle się spodoba. Dlatego prostacy mają fory, bo są bardzo bezpośredni. Pamiętasz Stanleya Kowalskiego z Tramwaju zwanego pożądaniem? Obcesowy, chamski ale robi gigantyczne wrażenie na eterycznej Blanche. Mężczyzna który potrafi połączyć pewną obcesowość, nawet arogancję z kulturą osobistą, jest zazwyczaj bardzo interesujący dla kobiet. Temat ciekawy ale ja mam remont i na razie muszę spadać. Potem zaglądnę.

Gość Lunar prospector
Nie mamy tych przymiotów i nigdy nie będziemy mieć. Takim trzeba było się urodzić.

Gość jestes mlody , wiec znasz
na razie mało kobiet. Ja np nie wyobrazam sobie zadawanie sie z NIEporzadnymi. Poza wszystkimi zaletami mozesz jednak BYC nudny ( sposob prowadznia rozmowy, sposób patrzenia, słuchania drugiej osoby)- trudno ocenic na podsatwie suchych faktów. Dla mnie np odpada facet uzywajacy perfum i konserwatysta-katolik- ale to dla mnie.- rozne sa preferencje, na pewno trafisz na taka, ktorej to sie wlasnie spodoba.

Gość nudy
:D

Gość zuzka18889898
mam męża bardzo podobnego z opisu i takiego szukałam kobiety niestety tez zwracają uwagę na wygląd, może w tym aspekcie jest coś nie tak, może nie jesteś przystojny i nie pociągasz kobiet

Gość dissolved girl
Widocznie jesteś nudny :D i nie ma to nic wspólnego z porządnością...bo jedno z drugiego absolutnie NIE wynika

jesteś zajęty sobą (2 kierunki, zainteresowania naukowe itp.) i nei masz czasu na dziewczyny, na rozrywkę, na niemyślenie, tylko cieszenei się życiem, a tego oczekuje od swojego faceta kobieta

Gość jueses ajoła
Za duże wymagania. Najpierw poćwicz z jakimś paszczurem, bo takie ładne to ciężko wyrwać.

Gość a mi sie wydaje ze ty
Jestes nudny a te twoje nic niewarte instytucje nie maja nic z tym wspolnego. Praktykujacy katolik i mamusia idealem. Maminsynek? musisz miec cos, co kobietom w tobie przeszkadza i nie jestes dla nich wlasnie dlatego nieatrakcyjny. Kobiety lubia porzadnych facetow wiec nie pieprz glupot.

Gość a mi sie wydaje ze ty
Opisz siebie calego, zamiast pisac o samych zaletach. Moze jestes fizycznie nieatrakcyjny i szukasz ladnej kobiety?

Gość gość
znajdzie cie jakas cwana suka, będzie na tobie jechala przez reszte zycia bo jesteś niedoświadczony życiowo, trzymasz glowe w książkach a ona imprezuje na całego, potem ciebie wezmie na meza bo się nadajesz, będziesz przynisil pieniądze do domu, w zamian za to da ci dupy raz na tydzień i wmówi ze kobiety nie maja orgazmow, a na boku będzie się rznac z innym facetem dobrym w lozku bo miała wielu i wie jak rozpoznać takiego marnujesz sobie zycie siedząc w książkach , zrob sobie przerwę i idz na dziwki , nie ważne z kim, ważne byle bys zaliczyl z 10 lasek i sprawdzil jakie sa w lozku, jak się zachowiuja podczas seksu , najszybciej znajdz prostytutke i powiedz jej ze jesteś zielony i niech ci pokaze w lozku co powinna robic dobra kochanka i żeby ciebie nauczyla być dobrm kochankiem inaczej chłopie zginiesz bo jesteś zbyt ambitny, sam będziesz na rodzine robil a zona będzie lezec odłogiem i w myślach smiac się z ciebie ze się dajesz jej tak wykorzystywać, jak wol roboczy , trafisz na te sama laske jak ty i ona tez niedoswiadczona i będziecie się tak sami meczyc , seksu dobrego miedzy wami nigdy nie będzie bo nie macie o tym pojęcia, jestes jeszcze młody zrob jak mowie to ci się przyda , nie będziesz jeleniem

Gość gość
jak pojdziesz pierwszy raz do dziwki to ci nie stanie, nie rezygnuj, idz caly czas do tej samej jeśli choć trochę ci się spodoba, plac do skutku az cie nauczy dobrego seksu

Gość gość
A po co ci 2 kierunki studiów? Pewnie na każdej randce opowiadasz dziewczynie to samo co nam w swoim pierwszym poście - jaki to jesteś cudowny i wspaniały. Powiem ci jedno - nikt nie lubi ludzi o zbyt wysokim mniemaniu o sobie, widać że uważasz że skoro jesteś takim ideałem to powinny od razu klękać do miecza. I tak potem jak już dostaniesz pracę i będziesz dobrze zarabiał znajdzie się jakaś ładna laska która wypatrzy w tobie potencjał maszynki do ciągnięcia kasy także nie musisz się martwić.

Gość gość
Mlode, bezdzietne leca na drani, dupkow, ruchaczy i dzieciorobow stad tyle panien z dzieckiem i samotnych matek. Poczekaj az zaczna byc stare czyli 30+ to nagle beda za toba szalec. Tylko kto by chcial taka kobiete? Nikt.

Gość julka19xx
jestes nudziarzem i maminsynkiem.Troche mi ciebie szkoda,zapewne dlatego kobiety widza w tobie tylko kolege.Na poczatku musisz trochę zluzować, rzuc w diably ten swoj zaściankowy konserwatyzm bo na zawsze zostaniesz z mamusią. Moze na poczatek zapal sobie dobrego zioła,pomysl nad swoim życiem ile go już zmarnowales.Moze zapisz sie na siłownię,wywal tez te durne książki.

Gość odp do autora
zmniejsz wymagania i zejdz na ziemie to znajdziesz, obca kobieta patrzac na ciebie nie widzi nic poza wygladem i zachowaniem, wiec problem tkwi w twoim zachowaniu badz wygladzie, zakladam, ze albo jestes zadufany i pokazujesz to za zewnatrz, panoszysz sie i kobiety maja cie w D. (a sposob twojej wypowiedzi pokazuje ze masz sie za gowno powyzej ludzkosci) albo brzydki i sie nie podobasz albo jedno i drugie. sam sobie odp na to pytanie ... i co ma tytul do twojej wypowiedzi?? ani jednego argumentu nie dales na dowod, ze jestes porzadny,ale za to na dumny jestes jak najbardziej, zero skromnosci, myslisz ze nalezy ci sie jakas najlepsza bo jakies dwa kierunki studiow skonczyles i miales stypednium. Chyba za bardzo cie rodzice rozpiescicli i uwazasz sie za lepszego od reszty facetow. Ludzi sie szanuje i lubi za to jakimi sa ludzmi a nie za to czym moga sie pochwalic. zapamietaj to sobie!

Gość gość
ja bym nie chciala takiego faceta jak ty.

Gość gość
Przestan byc porzadnym facetem bo nigdy nie bedziesz w zwiazku. Zacznij popijac alokohol, badz wulgarny w obecnosci kobiet, klepnij od czasu do czasu jakas w tylek. Takich facetow kobiety chca. W zwiazku bij w twarz od czasu do czasu by czula emocje, zdradzaj ja, ponizaj. Zobacz ile kobiet jest z takimi facetami.

Gość gość
Porządny facet =porządny facet Nudny facet = nudny facet. Może ten porządny,nie jest porządny tylko nudny....

Gość dsdsdsdsdsdsds
przeciez ja jestem taaaaaaki porzadny, bo znam 10 jezykow obcych fachowo, 5 kierunki studiow studiuje, 100 stazy naukowych na calym swiecie odbylem i za granica doktorat, same stypendia naukowe, bo jestem najlepszy i to wszystko dzieki bogatej mamuni i tatusiowi, a nie tak jak wy marne polaczki na kasie w biedrze cale zycie po zawodowce, gardze wami, tylko dlaczego zadna porzadna dziewczynka mnie nie chce skoro mi sie ona nalezy!!??

Gość gość
kolejny rozpieszczony bachor, co nie ma pokory do zycia:O

Gość gość
Tęsknię za takim mężczyzną. Skąd jesteś autorze? Może daj maila, hmm.. Myślałam, że takich mężczyzn NIE MA. Mam podobne doświadczenia i wykształcenie. Jestem skłonna poznać Cię.