Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daOlkaTolka

Czy trudno o dobre mieszkanie w Londynie?

Polecane posty

Gość daOlkaTolka

Dostałam bardzo dobrą propozycję pracy w Londynie. Szukałam orientacyjnie mieszkania do wynajęcia i szczerze mówiąc nic nie mogę znaleźć. Czy naprawdę jest aż tak tragicznie? Nie ma żadnych fajnych mieszkań w dobrej cenie? Wszyscy mieszkają tam 'na kupie' albo z rodziną w domu na peryferiach? :/

Gość liberator-ka
www.rightmove.co.uk a potem miasto i dzielnicę w której chcesz mieszkać - jeśli jednak chcesz wynająć mieszkanie a nie pokój i jest to twój pierwszy adres w Anglii musisz wpłacić za 6 miesięcy z góry

może lepiej wynająć pokój na początek. Ja od 6 lat wynajmuję mały domek na współkę z przyjacielem i podnajmujemy jeden pokój. jest nas trójka, zero konfliktów. Do centrum 15 minut, widoczek z okna na wioskę olimpijską. Lokator ceni spokój, porządek. Czasem można trafić na takie oferty. Jak już tu będziesz zaczniesz rozglądać sie za jakimś samodzielnym lokum

może lepiej wynająć pokój na początek. Ja od 6 lat wynajmuję mały domek na współkę z przyjacielem i podnajmujemy jeden pokój. jest nas trójka, zero konfliktów. Do centrum 15 minut, widoczek z okna na wioskę olimpijską. Lokator ceni spokój, porządek. Czasem można trafić na takie oferty. Jak już tu będziesz zaczniesz rozglądać sie za jakimś samodzielnym lokum