Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona jestem///////

On puka inną

Polecane posty

Jestem zawiedziona. Dowiedziałam się że mój partner puka koleżankę. On ma 33 lata, ona ponad 40, a ja 24. Jestem atrakcyjna, ona też. Ma tylko większy biust no i więcej lat. Zastanawiam się dlaczego o0na tak go jara.Nie wiem co robić teraz. Macie jakieś pomysły.

Ma ktos jakąs radę dla mnie? Mam z nim dziecko i razem mieszkamy.

Gość głupia pipo trzeba było
brać chopa w swoim wieku a nie dziada

Gość xecadopieca
niedobrze :( gdyby nie dziecko poradziłabym Ci spakować mu walizki rozmawialiście o tym? jak on to chce rozwiązać?

Ale to on powinien się o mnie obawiać, bo jestem młodsza, a 33 lata to nie taki stary. Denerwuje mnie, że akurat z nią to wyczynia.

Wypiera się wszystkiego gnojek. Razem z nią pracuje i tam się spotykają, znalazlam smsy, wysyła mu swoje fotki rozebrane itp.Twierdzi że nic ich nie łaczy, a kumpela mi mówiła ze widziala jak się calują, maslane oczka itp.

Gość xecadopieca
33 lata to włąśnie taki wiek experymentów, tyle mam i ja i też mnie swędzi, żeby się pobzykać na boku, mąż już trochę mi się znudził... przede wszystkim szczerą rozmowę radzę

No i byli w hotelu bo znalazłam rachunek, a ponoć wtedy miał być u kolegi.Ona też ma męża. Może powinnam ja go uwieść, żeby ją zabolało?

Gość xecadopieca
no pewnie, świetny pomysł, tylko zrób to wszystko tak, żeby dziecko nie ucierpiało

Gość gghdfs
znajdz jej meza i razem cos wymyslcie

Męża ma przystojnego, ale nie wiem czy będę potrafiła to zrobić z zemsty. Większy żal mam do niej, niż do niego, bo to pewnie ona go kokietowała, a ten idiota poleciał. Spełniam większość jego fantazji erotycznych, a on starsza obraca.

Gość Piękna bo piękną jest każda
NIe mścij się. Powiedz mu, postaw warunki jak Cie nie bedzie chciał olej gnoja. I bzykaj sie, korzystaj z życia, też mam małą córę i przez to przeszłam. jestem z nim, on sie zmienil a ja pukam się z facetem o 3 lata młodszym i powiem , Ci życia ma sens. nareszcie życie ma sens.

Piękna... przemyślę Twoje rady. Nowy w mieście- po co mam tu dramatyzm pokazywać, to nie telenowela, tylko życie. Swoje wyplakalam, a teraz myślę o rewanżu a nie o wzbudzaniu litości.

Gość Piękna bo piękną jest każda
Korzystaj z życia.Powodzenia i głowa do góry. Nic nie da płacz.Choć to przykre... Zadbaj o siebie i dziecko a on niech robi co chce. Jak bedziesz płakac to tylko dasz mu satysfakcję...

Dzięki dziewczyny za rady. Dziś znów nie wrócił na noc. Dzwonił wieczorem, że idzie z kumplami do pubu. powiedziałam- nie wracaj ani dziś, ani nigdy. Odłożył słuchawkę.

Sprawa się wreszcie wyjaśniła, wcześniej wstydził mi się przyznać, że codziennie chodzi do swej cioci i przytrzymuje u niej kredens, a wszystko przez zbudowaną koło domu obwodnicę.

Gość Gość@
Nie zdradzaj, z natury faceci są mniejszymi monogamistami niż kobiety. Sam wiem po sobie, ze potrzebujemy urozmaicenia nawet jeśli żona to modelka. Dla Waszego związku dobra będzie szczera rozmowa, a nie zemsta, która całkowicie może go zniszczyć. Daj mu szanse, na pewno zależy mu na Tobie!

Gość doświadczony przez życie
Ale tu nie ma o czym rozmawiać. Pakuj jego walizki i wystaw przed dom. Może i to ona go uwiodła, ale on musiał dawać znaki, że jest gotowy na przygodę.

Mamy raty na nowiutki kredens jak ja sama go spłace?

Gość Gość@
Doświadczony, a jeśli to jego mieszkanie?

jeśli bzyka inną, to prawda taka, że czegoś mu brakuje w waszym seksie. i możesz nam tu pisać nie wiem co, że spełniasz jego wszystkie zachcianki, bździanki i inne ale pewnie go w pełni nie zadowalasz. możesz dawać w każdą swoją dziuplę ale może jesteś za drętwa w tych sprawach? a może nie umiesz robić tego w pieprzny sposób? może jesteś mało kobieca? nie wiem, ale wiem po sobie że jak brakuje TEGO czegoś to się zaczyna szukać gdzie indziej.

Gość doświadczony przez życie
do tego, by szukać czegoś w świecie niektórym wystarczy, że nie jest inną kobietą

Gość lokismitokis
EMINET,,,,,,,,,,,,,,,,,,,możesz trochę się mylić,bo wielu ludzi(męzczyźni i kobiety) lubią seks na boku nie ze wzgldu na braki sekksu w związku,nie ze wzgl.na nudny seks,nie ze wzgl.na ciało,urodę partnerki/ra.Niektórzy ludzie mają tak,ze lubią seks nie tylko z jednym partnerem/ką. Często jest tak,ze facet seksi się z dużo brzydszą od swojej partnerki kobietą,w seksie ta na boku na mniej mu pozwala,a jednak spotyka sie z nią i seksi.

Witam! Byłam tu dziś tylko o 7.59!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Reszta to zwykłe podszywacze, którym życzę wszystkiego złego. Rozmawiałam z nim i z nią. jedno i drugie uważa, że to tylko relacje koleżeńskie w pracy i nic więcej. Rachunek z hotelu ponoć ktoś mu podrzucił. Oni myślą, że jak jestem młoda to naiwna. Brak slów i sił.

Umówiłam się na rozmowę z mężem tej uwodzicielki, zamierzam mu powiedzieć co wiem. Może on też wie. Okaże się.

Gość ludzki przedmiot
Puk! Puk! No i co? Co czujesz, gdy Cię popukałem? Chyba nie takie straszne, co? :P

Gość kupa pożądana
serio, to popukajcie się w trójkącie

Jeden i drugi powyżej--- ale wy dowcipni, ja nie mogę, może jeszcze czworokąt zaproponujecie mi co? Wasze rady nic nie wnoszą do mojego tematu.

Gość Gość@
Zawiedziona, jeśli Cie na prawdę zdradził, to daj mu szansę. W jednym przypadku to nie ma sensu, jeśli mówi Ci, ze już Cie nie kocha, ale pewnie tak nie jest. Po prostu czasem facet potrzebuje trochę urozmaicenia, nawet jeśli ma najlepszy seks z żoną lub partnerką. Jedyne czego mu wtedy brakuje to seks i ciało innej kobiety. Na pewno on Cie kocha i macie super seks, ale faceci potrzebują czasem odmiany.

Gość tenitamtenoo
Po raz pierwszy ( a już 8 lat tu jestem) piszę o jakimś temacie, że to prowokacja. Nie wiem, dlaczego tak myślę, ale czuję to.