Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAC2333

chcę przytyć !!! ; (

Polecane posty

Gość KAC2333

Mam problem mam 16 lat wazę 55 kg przy wzroście 175 cm . Chcę przytyć ponieważ uważam że wyglądam jak sierotka heh no chce to zmienić proszę o rady ; ) jakieś diety co jeść czego nie

jeść tak jak jesz i ćwiczyć aby mięśnie pupy i nóg się rozbudowały :)

Gość KAC2333
ćwiczę ćwiczę właśnie heh na mnie nie znajdziesz tłuszczu ale jak przytyć . Mój tryb życia jest dynamiczny jestem w ciągłym ruchu heh no teraz tak nie bo wakacje .heh z wf 6 miałem bo biegałem ostro i mój nauczyciel mi mówił że dobrą mam wagę heh ale teraz wychodzę z gimnazjum i pasuje przytyć bo mogę kiedyś oberwać a przy takiej masie to mnie wiatr porwie heh co mam robić żeby przytyć

Jak pracuję to mogę zjeść 4000kcal i nie przytyję ani grama, bo tyle wynosi wówczas moje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne. Jak nie będziesz dostarczał odpowiedniej ilości jedzenia - to nie przytyjesz. Pytanie tylko - ile to jest odpowiednia ilość? - wszystko da się wyliczyć, a jak nie chcesz bawić się w liczenie to "żryj jak świnia" ;) - ale do tego ćwicz z ciężarami, ale nie machanie hantelkami, tylko naprawdę duże obciążenia, żeby stymulować mięśnie.

Gość KAC2333
właśnie muszę kupić siłkę ale heh niedługo jadę do pracy z tata do Niemiec to przytyje i poćwiczę w pracy heh

No w pracy to różnie, bo jak to będzie fizyczna to będziesz więcej spalał, a jak nie dostarczysz odpowiedniej ilości jedzenia to nie przytyjesz ani grama. I ważne też co będziesz jadł, bo jak będziesz wcinał słodycze to obrośniesz w tłuszcz, a tego to nikt nie chce.

Gość zakreconaalienka
Ja polecam kaszkę manna na mleku (grysik) ... jedz to codziennie a przytyjesz... na mnie działa !

Gość KAC2333
dzięki za rady heh jeść będę dobre rzeczy