Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusiaaa

Moja babcia powróży

Polecane posty

Gość kińcia
A nie murzyńskie huuje w duppie ci sie marzą!!!! Stara demonko skuurrwiona rozklepiocho!!

Gość hahahaaaa ;) :)
Dobre!!! Masz fantazje kińcia :) jestem Twoja fanka ;)

Gość co to za człowiek
sie tu wdal? kinia jakims pojebusem jestes! Oby sie teraz tylko Jusia nie obrazila razem z Babcią i oby zaczely odpisywac nam :D

Gość hahahaaa żal.pl
wiedzmy się obrażą :) stara kurrwa i jusia pokemonka młoda czarownica na praktyce u starej ;)

Gość Za wegiel wiesniaczki
Zrobia loda :) stara wiedzma to świetna kurrwa bezzebna :D super ciągnie druta i extra się ślini. Ale nie poruchasz kociuby bo z tyłu wiadro i z przodu wiadro :) Jusia z murzynami sie szlajała - cippa i duupa jak studnia ;)

Gość Macie adres do starej?????
Ten pomysł z puszczeniem mocy piekielnych wraz z nurtem rzeki jest the best, tylko gdzie dopaść starą???? Zabobon, wieś XIV wieku!!! Ale z was tepaki i frajerki. Garbata kociuba wywruży ci z sików czy dotstaniesz prace albo czy ten co cie niezobowiązująco rucha ożeni się z tobą. Śmieszne jesteście!!!!

Gość Macie adres do starej?????
Ten pomysł z puszczeniem mocy piekielnych wraz z nurtem rzeki jest the best, tylko gdzie dopaść starą???? Zabobon, wieś XIV wieku!!! Ale z was tepaki i frajerki. Garbata kociuba wywruży ci z sików czy dotstaniesz prace albo czy ten co cie niezobowiązująco rucha ożeni się z tobą. Śmieszne jesteście!!!!

Gość hafcik77
szok, jak ludzie potrafią być niekulturalni i operwac takimi wyzwiskami! spływaj podszywie z tego forum!

Gość zdenerwowana !!!!!
Co za brak kultury. Jeśli nie wierzysz we wróżby to siedź cicho, nie musisz obrażać nikogo plebejski wybryku natury. Zgłaszajmy te wulgarne posty do usunięcia.

Gość hóóóóóóóóók
jeśli babcia faktycznie ma już bliżej na drugą stronę niż dalej to zrób wszystko, żeby w porę się wyspowiadała, żałowała za ten ciężki grzech, któremu się oddaje ona nigdy nie wejdzie do nieba jeśli dalej będzie wróżyć to bardzo ważne, żeby opamiętać się póki jest czas każdy kto korzysta z jej wróżb popełnia grzech ciężki

Gość ali5555
drogi czlowieku , spadaj. poza tym bog widzi, kto pomaga i kto szkodzi na świecie i sam wie co ma z kim zrobic. tak wiec, twoje pomysly o spowiedzi zostaw sobie sam, zebys ptem wszedl do nieba.

Gość jusiuuu
Napisałam maila, ale nie napisałam w nim o numer konta, oczywiście podaj, czekam odpowiedzi. Nie omińcie mnie. Pytań dużo nie zadawałam. Ciekawa jestem co Babcia mi powie od siebie. Pozdrawiam arnika23

Gość megan z mody na sukces
ja tez wysllama. moze mi odpowiedza. bardzo bym chciala....

Gość aleczekwiek
mi powrozyla pani babcia. bardzo jestem zadowolona. dzieki wielkie

Gość izabela123456
poprsze o wrozbe- izabela 13.04.1979

Gość 8238wueiwjdiwl
tez bardzo proszę- Michał 30.03.1990

Gość sakjskajska
ewa 22.11.1970

Gość xxxxxxxmn
brak kultury! jakis malolat nie ma co robic, clzowieku zastanow sie co piszesz

Gość xxxxxxxmn
[zgłoś do usunięcia] kińcia bez komentarza.......................szkoda czasu by pisac jaka jestes osoba

Gość weropizzo
bardzo chamscy ludzie pisali to z gory! PS bacia ma dar, mi pomogla.

Gość 14793457808654dfgh
elooooooooooooooo spicie?

Gość 14793457808654dfgh
nie śpijcieeeeee!!!!!

Gość jagienka z gdyni
Dziewczyny, sprawdza sie to co pisze babcia, czy wrozba jest obszerna czy konkretne odpowiedzi, ja napisalam wczoraj i oczekuje na odp. Dlugo czekalyscie na odp.?

Gość Ja ci powiem co babcia napisal
Ja pytałam ile bede miała dzieci i odpowiedz dostałam, ze bede mama, a ja już jestem, mam 2 dzieci. Pytałam o zwiazek i babcia napisała, ze my jesteśmy małżeństwem i tu sie zgadza, czy reszta sie sprawdzi czas pokaże...

Gość jagienka z gdyni
A kiedy pisalas o wrozbe? Dlugo czekalas? Ps a pozostale rzeczy dot. Przyszlosci i nie mozesz zweryfikowac? Placilas?

Gość a ja tez pisalem
ja pisalem. czekalem 2 dni. wszystko u mnie bylo bardzo sensownie wygladające. ja wplacilem.

Gość xheaven
Niestety jeszcze nie bylo u mnie odpowiedzi od czwartku.. Jusiu jest szansa ze jeszcze mi powrozycie?

Gość Poczatkujaca wrozka...
"me too ja tez!!!!1 ewcia 11.01.1988 czy znajde prace>" Znajdziesz prace do 3 miesiecy, ale musisz sie wykazac, nie bedzie latwo, ja tutaj widze raczej prace biurowa. Twoj szef bedzie bardzo wymagajacym czlowiekiem... Powodzenia

Gość jusiaaa
Drogie Panie, serdecznie dziękujemy Paniom za wszystkie wiadomości i za pomoc z Pań strony. Z całego serca najmocniej dziękujemy. Co chodzi o odpowiedzi- odpowiadamy tylko i wyłącznie na maile, a nie na tym forum. Przepraszam, że odpisuję z opóźnieniem, ale naprawdę oprócz wróżb mamy jeszcze liczne obowiązki, tak więc za opóźnienie bardzo serdecznie przepraszam i postaram się odpisywać jak najszybciej. Mam też prośbę, proszę o nie umieszczanie tutaj tego, co wywróżyła Babcia. Prosimy o to, bo jest to bardzo intymna sprawa dla danej osoby, a takie upublicznianie wróżby bardzo źle wpływa na jej bieg, ale także jest niekorzystne dla osoby wróżącej. Tak więc bardzo proszę z szacunku dla mojej Babci, aby nie umieszczały Panie w internecie swoich wróżb. Serdecznie Paniom dziękujemy, życzymy wszystkiego najpiękniejszego i do usłyszenia w mailach. Pozdrawiamy