Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka z gdanska

Moj ex robi karierę, a moj obecny to nieudacznik! nie wiemc o myslec!

Polecane posty

Gość anka z gdanska

moj ex to byl zły parszywy egoista, wykorzystujący ludzi na potęgę. W dodatku dziwkarz. Choć nie mogę mu odmówić inteligencji i poczucia humoru, szczerze mowiac do dzis nie spotkałam kogoś rownie blyskotliwego. Rozstalismy sie wsciekli na siebie, ale kulturalnie.Do dzis odczuwam do niego jednak nienawiść. W necie znalazłam informację, ze mieszka w hiszpanii, prowadzi własną firmę (badania rynku) i nawet zatrudnia ludzi. A nawet ma publikacje!Jaj jakieś, tutaj w polsce w urzedzie pracowal za psie pieniadze. Na fotce modnie ostrzyrzony, zeszczuplał, dobrze ubrany, nawet chyba sobie buźke zrobił. A moj obecny, którego jednak bardzo kocham jest totalnym leniem i nieudacznikiem. Nie pracuje juz 4 rok. Studiow nie skonczyl, do fizycznej pracy nie chce isc.Brzuchol ma ogromny i podgardle. ale Ma dobry charakter, dba o mnie, kupuje kwiaty. Boję sie,ze zaczne myslec o ex i szukam z nim kontaktu. Potrzebuję silnego męzczyny.

Gość pomysl torszke pogfbhyuj
jak można tak pisać ? Wpierdziel sobie botox i idz na kolejny podryw

Gość załamana1989
ja mam identycznie szok! ale chyba tak juz jest,ze zapominamy o złych rzeczach

Gość kierowca rosomaka
za co ci te kwiaty kupuje? za twoje pieniądze? czy mamusia go sponsoruje? a co do ex - sądzisz, że będzie ci z nim dobrze? :D nie jeden silny facet na świacie... a twój ex nie jest silny bo siła nigdy nie wykorzysta słabości. On jest tylko cwany

kasa to nie wszystko w necie przewaznie umieszcza sie te nalepsze zdjecia i informacje nie widzialas gowiele lat, masz jakies o nim wyobrazenie, ktore pewnie ma mlo wspolnego z rzeczywistoscia skoro zle Ci z obecnym to najpierw zakoncz ten zwiazek

Gość pomysl torszke pogfbhyuj
bo bierzecie sobie od razu po rozstaniu byle do łozka !;) tak sie nie robi

za co on ci kupuje te kwiaty? za kleszonkowe od mamy? sorry, ale jeśli ktoś nie pracuje i wyzyskuje innych, to raczej nie powiedziałabym, że ma dobry charakter. zwyczajny egoista i cwaniak.

Gość kierowca rosomaka
pomysl torszke pogfbhyuj bo bierzecie sobie od razu po rozstaniu byle do łozka ! nie ma jak przepalić złe wspomnienia :D

Gość GHAH seeker666 JWWD!
I tak wszyscy poumieramy! Życie nie ma sensu, żadnego wszystkich istniejących gatunków na tej nieszczęsnej planecie ziemia! Końcóweczka! Metal zje rdza i składników do produkcji leków zabraknie oraz substancji odżywczych do wykarmienia wszystkich organizmów żywych! Nagrody Nobla nikt za to nie dostał, bo politycy, lub naukowcy trzymają to w tajemnicy, albo jeszcze o tym sami nie wiedzą! Ciemna masa ludzka Wam tego nie powie, bo sama nie wie! Nostradamus und Diogenes do tego nie doszli!

Gość RaZR
Zobaczyłaś że ex sra kasą i już Cię do niego ciągnie? Oj baby. Wam tylko jedno w głowie.