Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaOnaOna354

APAP ICE - Czy to skuteczne?

Polecane posty

Gość OnaOnaOna354

Chciałabym poznać wasze opinie? Czy ktoś to już stosował? Mam nawracające migrenowe bóle głowy. Jestem w trakcie badań, właśnie oczekuję na rezonans magn. głowy i żadne tabletki mi nie chcą pomóc.. Może te plastry skuteczne?

Gość chyba zwariowałam, ale...
paracetamol to jeden z najslabszy lekow. ketonal bralas albo naproksen? albo nefopam? albo imuprofen? czesc z nich jest na recepte.

ibuprofen*

ale paracetamol jest najsłabszym lekiem przeciwbólowym

właśnie doczytałam że to nie ma paracetamolu. to ta sama zasada działania co inne chłodzące żele. może pomóc.

Gość OnaOnaOna354
one nie zawierają paracetamolu tylko są to żelowe plastry chłodzące na czoło albo kark z mentholem.

Gość vviktorja
tez jestem ciekawa opinii n/t apap ice.

Gość Ed.E
do doopy to

Gość norad
Bardzo polecam. Działa znacznie lepiej niż 90% tabletek, a przy tym nie niszczy organizmu. Skuteczne nawet przy mocnych migrenach.

Gość kawokado
mam migreny z aurą (drętwienie kończyn, zaburzenia mowy i widzenia etc) po przyklejeniu plastra mialam wrażenie jakby ktoś mi przykladał do skóry rozżarzony do czerwoności metal, jakby topiła mi się skóra. w ogóle nie czułam "przyjemnego chłodu" może to być spowodowane typem moich migren (występuja przy wysokim cisnieniu, a to dość rzadkie), zwykle przykładam mokry zimny ręcznik, bądź ręcznik z lodem i niegdy nie miałam takiej reakcji jak przy plastrze, osobom cierpiącym na ten sam typ migreny plastrów apap ice nie polecam.

Gość haniolka
NORAD - opinie przedstawicieli nas nie interesuja... mam czasem wrazenie, ze osoby wymyslajace sklady leków, zupelnie nie wiedza nic o danej chorobie...kompresik/plastry zelowe przy migrenie to tylko jedna tysieczna usmierzenia bolu..innymi slowy nawet nie bede probowala..

Gość milag
Mi to bardzo pomaga. Szczegolnie gdy chce usnac i przespac bol.

Co tam Apap, polecam Tramal, jak mi dali to w szpitalu to odpłynąłem i już więcej nie chcieli dawać i tylko Ketonalem mnie później faszerowali

Gość gość
Dzisiaj zastosowałam Apap Ice i naprawdę działa. Moje migreny trwają nawet do 3 dni i są bardzo silne, a po przyklejeniu tego plastra w miejsce bólu (prawa skoń) i przespaniu się, odczułam olbrzymią ulgę. Naprawdę polecam wszystkim Migrenikom!

Gość gość
Hej, jeżeli kogoś to naprawdę interesuje - mi bardzo pomaga. Leżałem w łóżku 6 godzinę, przewracając się z boku na bok. Kochana dziewczyna mi przyniosła z apteki, nakleiła i ... Boże, jaka ulga.

Gość gość
Stosowałam go i myślę, że jest skuteczny. Wiele osób uważa go za znanylek i sa zadowoleni.

Gość gość
Polecam mojego Kacperka użadliła osa w wargę lekarz po podaniu medykamentów nakleił na zuchwe apap ice /kawałek plastra / i ulgę przyniosło na drugi dzień ani śladu