Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Castle

Pomocy

Polecane posty

Gość Castle

24 maja uprawiałam seks z chłopakiem bez zapieczenia, wytrysk nie miał miejsca w pochwie. 8 czerwca dostałam normalny okres, zrobiłam 3 testy, wyszły negatywnie. dziś jest już 9 lipiec a okresu nadal nie mam, ani żadnych objawów.. czy to mimo wszystko może być ciaża? a może to stres, dlatego spóznia mi się miesiączka? Dodam, że mam ją od 1,5 roku regularnie.

Gość :))))))))))
ile masz lat???

Gość Castle
16

Gość ????????????????????????!!!!!!
moze,ale nie musi po pierwsze nikt ci tu nie odpowie jedynie ginekolog da ci gotowa odpowiedz po 2 dziecko nie bierz sie za seks, a tym bardziej za seks bez zabezpieczenia jak nie liczysz sie z ewentualnoscia zajscia w ciaze

Gość :))))))))))
zabierasz sie za uprawianie sexu bez zabezpieczenia nie wiedzac jakie moga byc tego konsekwencje??? to jest straszne. male sa szanse zebys byla w ciazy skoro mialas juz okres. jesli juz chcesz wspolzyc popros mame zeby poszla z toba do ginekologa po tabletki.

Gość ????????????????????????!!!!!!
nie polecam tabsow w wieku 16 lat juz lepiej niech zainwestuja w prezerwatywy ewnetualnie nuvaring

Gość Castle
Tak wyszło, nie było to mój pierwszy raz. Dobrze wiem, że powinnam się liczyć z konsekwencjami, emocje zrobiły swoje + wiek nie świadczy o mojej dojrzałości emocjonalnej więc nie mów do mnie ''dziecko'' ;)

Gość A wi wiek może i nie świadczy
o Twojej dojrzałości emocjonalnej ale fakt uprawiania seksu bez zabezpieczenia gdy nie jest się gotowym na dziecko oraz fakt iż kierujesz się jak sama napisałaś emocjami a nie rozumem to już niestety świadczy...

Gość A więc oczywiście
miało być

Gość Castle
Nie zadałam pytania po to, żebyś pisała mi o mojej dojrzałości bo to nie jest Twoja sprawa. Pytam tylko, czy mimo tego okresu nadal jest możliwość bycia w ciąży

Gość A więc oczywiście
to też nie moja sprawa czy jesteś w ciąży czy nie i jeszcze jedno - jeśli uprawiasz seks bez zabezpieczenia i nie masz problemów z płodnością to tak możesz być w ciąży ale nie musisz - a to co nazywasz okresem wcale nie musiało nim być ponieważ mogło to być krwawienie śród-cykliczne a więc jeszcze raz tak możesz być w ciąży

Gość Castle
A 3 testy negatywne nic nie znaczą?

Gość Castle
+ to był na pewno okres ;)

Gość A więc oczywiście
zależy w jakim dniu ewentualnej ciąży je robiłaś... niekiedy wynik negatywny jest błędny, niezawodny jest dopiero test z krwi

Gość Castle
1 czerwiec, 12 czerwiec oraz 24 czerwiec

Gość jika
są wiarygodne schizujesz

Gość Castle
Dzisiaj znowu zrobiłam test, wynik negatywny. Ale okresu nadal nie ma..

Gość jak okres spóźnia się dwa dni
to już na pewno ciąża! Dziewczyno- Ty mówisz że jesteś poważna?? Ty jesteś jakaś nierozgarnięta. Dwa dni obsuwy to nic. tym bardziej, że testy powychodziły negatywne- i to 4. tak wysoka ciąża powinna już wyjść na każdym z nich. po pierwsze- stresujesz się. po drugie- są upały. Może jeszcze dodatkowo gdzieś wyjeżdzałaś. to wszystko może mieć wpływ na przesunięcie miesiączki. Ciąża to akurat najmniej prawdopodobne wyjaśnienie.

Gość jak okres spóźnia się dwa dni
może brałaś leki, chorowałaś albo stało si.ę cokolwiek innego. to tylko organizm- maszyna mało idealna.