Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thetheryh

FACET nie potrafi nic sam zrobić POrażka

Polecane posty

Gość thetheryh

Znam pewnego chłopaka już 1,5 roku na początku gadaliśmy tylko przez komunikator ale teraz zaczęliśmy się spotykać i mnie szlag trafi! Jest bardzo sympatyczny, miły i spokojny, co mi się podoba ALE Wszystko kopiuje ode mnie! Podam kilka przykladow - nie ma swojego zdania, ciągle dostosowuje się do mnie - nawet jak gadamy na gg, to wysyła tyle emotek co ja, gdy ja wyślę trzy buziaki, on też, gdy ja jeden on też, gdy napisze jedno wyrażenie używane tylko wirtualnie on zaraz też je podłapie i ciągle używa :o - gdy powiem na niego raz miło (np. Kotku) to on już do końca cały czas do mnie mówi Kotku, w ogóle nic od siebie nie wymyślając tylko stosując komplementy te które ja mu powiem :o - za największą frajdę na spotkaniu uważa wielogodzinne przytulanie się bez żadnych rozmów, a extra przyjemnością jest buziak ... - nie wychodzi z żadną inicjatywą, to ja pierwsza pdoejmuej kroki, gdybym go pierwsza nie cmoknęła to by do dzisiaj wiecznie się patrzył na mnie i uśmiechał :o -na spotkaniu godzinami patrzy się na mnie i uśmiecha, oraz non stop gada jak to on uwielbia swojego kotka ! :o - jest tak przesaaadnie delikatny, ze nawet boi się dotknąc moich pleców Brzmi bardzo prostacko z mojej strony, wiem, ale nie ptorafię już tego trzymać w sobie... a MAMY 21 LAT ! Gdy go poznałam był lekko inny, nie dostosowywał się do mnie, a tymczasem gdy zaczęło już między nami coś iskrzyć, on się zamienia w totalnego pantoflarza i w dodatku unika wszelkich podtekstów, skojarzeń i trzeba przy nim uważać co się mówi ;/ CO SIE DO CHOLERY Z TAKIM STAŁO?! Dlaczego on się tak zmienił? Był taki spoko a teraz się wkurzam gdy do mnie pisze, nawet żadnego tematu nie da się z nim teraz podjąc ;/

Gość thetheryh
dodam, że on nigdy nie miał dziewczyny

Gość thetheryh
wlasnie trzepie sobie :)

Gość omgkkkk
to jest jeszcze dzieciak do faceta nie podobny

Gość thetheryh
Dokładnie. Ale dlaczego stał sie taki gnuśny? Chce się podlizac? Ale to już nei chodzi o podlizywanie się, tylko ze cały czas mnie naśladuje i już teraz pogadać z nim nie można

Gość etewhwjh
Jesteś typem dziewczyny która pewnie chce jakiegoś przystojniaka co będzie cię wyzywał a nawet bił, taki ktoś będzie cię olewał a ty będzie dalej do niego biegała. Pewnie brakuję ci takiej ostrej ręki co?

Gość GHAH seeker666 JWWD!
Wygra on i Ty razem z nim! WEE ALL ARE WINNERS SOON IN FUTURE!

Gość hhhhh
Jak facet jest przesadnie miły to źle, jak jest zły i olewa to też źle. Zawsze źle. Ciesz się, że masz takiego a nie jakiegoś drania.

Gość omgkkkk
ech to ciapa jakas.....pogadaj z nim , moze on nie chce robic cos za szybko moze sie boi jak zareagujesz.poprostu.powiedz mu ze doceniasz ze jest taki delikatny itd ale nie musi sie tak stresowac, niech bedzie soba, powiedz ze bardzo go lubisz ale ty niech on czasem cos pomysli o tobie itd powiedz mu delikatnie zebc go nie urazic, wsumie to slodkie hehe

Gość scdasdasc
hehe to proste. zakochał się. nie martw sie, za rok mu całkowicie przejdzie i chociaż dalej będzie cie kochał będzie taki sam cham jak reszta zasranych plemników. wiec ciesz sie bo to juz długo ine potrwa. p.s. jakie to słodkie :)

Gość dissolved girl
"Jak facet jest przesadnie miły to źle, jak jest zły i olewa to też źle. Zawsze źle. Ciesz się, że masz takiego a nie jakiegoś drania." KURVA NO UWIELBIAM TAKIE DURNE KOMENTARZE. Pomiędzy draniem a typkiem z tematu jest jeszcze CAŁE SPECTRUM facetów.

Gość Irlandzki KIBOL
To sobie kurwa znajdź takiego co ci nieźle wpierdoli.

Gość omgkkkk
no dobra spoko ze ja nie olewa ale facet ktory nie ma swojego zdania, albo taki ktorego ona ma za raczke ciagnac to lipa troche, mylicie pojecia lajdaka a faceta ktpry wie jak sie zajac kobieta.

Gość arianka
Zależy mu a widocznie nie jest jeszcze pewien Ciebie, nie chce Cię stracić i się poprostu DOSTOSOWUJE. To całkiem naturalne. Poczytaj na necie o tym. Kiedy np 2 persony siedząc przy stoliku na kawie robią odruchowo to samo tzn, że się do siebie dopasowują podświadomie. Daj mu czas.